Awox Gebelik testi

sukrannn29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
8
0
1
26
Merhabalar test yaptım bu sabah üstteki ilk yaptığım alttaki ikinci
Gorseldeki üste olan 5 dkgecmemisti alltatki de 3. Dakikasında çektiğim hafif silik şekilde şuan için reglim 5 gün gecikti sizce sonuç nedir?
Beyaz zemindeki de bir süre geçtikten sonraki hali kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• IMG_20250907_120057.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20250907_140400.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 41
İlk gorselde pek belli olmamış resim kalitesi düşünce silik şekilde çizgiler direk belirginleşti ilk dakikada

baya net bence var. Başka markayla yine yapar mısınz? Alma şansınız varsa iyi olur.

Gün içinde testi nasıl yapabilirim
Canım avox en güvenilir testler arasında bence var. Çok nadir yanılıyor
Hemen çizgilerin siliknhalde belirmesi kafamı karıştırdı açıkçası daha önceden yaptım ama kuruduktan sonra netlesti

Merhaba canım bence var awox guvenilir deniliyor.. zaten adetinde gecikmis 8 günlük gecikmeyle kan verebilirsin.. bir test daha yaparsan yarın ilk idrarinla yap onuda kaset test alıp dene.. hatta albi marka daha iyi elinde laboquick yoksa

Yarın direk sağlık ocağı gitsem nasıl olur ki sağlık ocağı evimin karsisinda kesin sonuç cikarmi?

Yarın direk sağlık ocağı gitsem nasıl olur ki sağlık ocağı evimin karsisinda kesin sonuç cikarmi?
Ayy tabiki kan net sonuçtur.. zaten reglin gecikmiş direkt kan ver. Açıkça şöyle reglim.gecikti test yaptım testte pozitif çıktı dersin beta HCG baksinlar

Gün içinde testi nasıl yapabilirim

Hemen çizgilerin siliknhalde belirmesi kafamı karıştırdı açıkçası daha önceden yaptım ama kuruduktan sonra netlesti
İlk 5 dakika içinde çıkan sonuca güvenmeliyiz zaten. Sonrasında çıkıyorsa kuruma çizgisi olabiliyor. Yarın sabah erken gidip kan verin. Öğleden sonra veya ertesi gün e nabıza düşer sonuç

Testiniz pozitif hayırlı olsun kan verip netleştirin bence awox bu siliklikte yanlış çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…