- 7 Eylül 2025
- 17
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi sukrannn29
-
baya net bence var. Başka markayla yine yapar mısınz? Alma şansınız varsa iyi olur.Merhabalar test yaptım bu sabah üstteki ilk yaptığım alttaki ikinci
Gorseldeki üste olan 5 dkgecmemisti alltatki de 3. Dakikasında çektiğim hafif silik şekilde şuan için reglim 5 gün gecikti sizce sonuç nedir?
Beyaz zemindeki de bir süre geçtikten sonraki hali kuruma çizgisi mi
Gün içinde testi tekrarlayabilirmiyimkibaya net bence var. Başka markayla yine yapar mısınz? Alma şansınız varsa iyi olur.
Bence şimdi bir tane daha yap tekrarlayablrsin nolacak varsa silik belli olurGün içinde testi tekrarlayabilirmiyimki
Hemen çizgilerin siliknhalde belirmesi kafamı karıştırdı açıkçası daha önceden yaptım ama kuruduktan sonra netlestiCanım avox en güvenilir testler arasında bence var. Çok nadir yanılıyor
Yarın direk sağlık ocağı gitsem nasıl olur ki sağlık ocağı evimin karsisinda kesin sonuç cikarmi?Merhaba canımbence var awox guvenilir deniliyor.. zaten adetinde gecikmis 8 günlük gecikmeyle kan verebilirsin.. bir test daha yaparsan yarın ilk idrarinla yap onuda kaset test alıp dene.. hatta albi marka daha iyi elinde laboquick yoksa
Ayy tabiki kan net sonuçtur.. zaten reglin gecikmiş direkt kan ver. Açıkça şöyle reglim.gecikti test yaptım testte pozitif çıktı dersin beta HCG baksinlarYarın direk sağlık ocağı gitsem nasıl olur ki sağlık ocağı evimin karsisinda kesin sonuç cikarmi?
İlk 5 dakika içinde çıkan sonuca güvenmeliyiz zaten. Sonrasında çıkıyorsa kuruma çizgisi olabiliyor. Yarın sabah erken gidip kan verin. Öğleden sonra veya ertesi gün e nabıza düşer sonuçGün içinde testi nasıl yapabilirim
Hemen çizgilerin siliknhalde belirmesi kafamı karıştırdı açıkçası daha önceden yaptım ama kuruduktan sonra netlesti
Testiniz pozitif hayırlı olsun kan verip netleştirin bence awox bu siliklikte yanlış çıkarmazMerhabalar test yaptım bu sabah üstteki ilk yaptığım alttaki ikinci
Gorseldeki üste olan 5 dkgecmemisti alltatki de 3. Dakikasında çektiğim hafif silik şekilde şuan için reglim 5 gün gecikti sizce sonuç nedir?
Beyaz zemindeki de bir süre geçtikten sonraki hali kuruma çizgisi mi
Albi test yalancı pozitif verebiliyor muMerhaba canımbence var awox guvenilir deniliyor.. zaten adetinde gecikmis 8 günlük gecikmeyle kan verebilirsin.. bir test daha yaparsan yarın ilk idrarinla yap onuda kaset test alıp dene.. hatta albi marka daha iyi elinde laboquick yoksa
Yok duymadim kaset testlerde yalancı çıkartan yok diye biliyorumAlbi test yalancı pozitif verebiliyor mu
Yok duymadim kaset testlerde yalancı çıkartan yok diye biliyorum
Ben bunu albi ile yaptım ama emin olamıyorum albi test yalancı pozitif çıkartıyor deniliyorMaşallah hayırlı olsun inşallah sağlıcakla büyüsündarısı banada olsunnnnn demiştim sana vardır awox yalancı çıkarmaz dedim kaset testler de oylee
Awoxta şöyle bir şey var testi kırarsan yalancı hafif bir silik çizgi gösteriyor. Testi hiç kırmadan sonuç penceresinden okuyunca doğru oluyor bence.Maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıcakla büyüsündarısı banada olsunnnnn demiştim sana vardır awox yalancı çıkarmaz dedim kaset testler de oylee
Ben duymadım canım zaten iki test yaptın ikisindede var reglinde gecikmiş daha neden inanmiyosunBen bunu albi ile yaptım ama emin olamıyorum albi test yalancı pozitif çıkartıyor deniliyor
Hı ben içini açmam testlerin öyle şeyleri de neden yaparlar bilmemAwoxta şöyle bir şey var testi kırarsan yalancı hafif bir silik çizgi gösteriyor. Testi hiç kırmadan sonuç penceresinden okuyunca doğru oluyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?