• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime bir gün kaldı awox gebelik testi yaptım ama negatif çıktı gecikme sonrası pozitife dönen var mı böyle olup

snasver

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2024
11
2
6
28
Reglime bir gün kaldı awox gebelik testi yaptım ama negatif çıktı gecikme sonrası pozitife dönen var mı böyle olup biraz üzüldüm ve sıkıldım belirsizlikten

Kızlar sizce var mı erken biliyorum ama yoğun belirti yaşadığım için 10 gün önceden yapmış bulundum bu şekilde olup pozitifi gören var mı

Eklentiler

• IMG_2626.webp
    IMG_2626.webp
    141,2 KB · Görüntüleme: 232
  • IMG_2625.webp
    IMG_2625.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_2623.webp
    IMG_2623.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 216
Yumurtlama günlerimi biliyorum, geç döllenme ihtimali olabilir mi yine de
Ben ovulasyon yaptığımda yumurtalama günümü degerlendirmeme rağmen dr ultrasonda gec dollenme diye tarihleri değiştirdi. Belki sizin de oyle olur. Bazen fallop tuplerinde yolculuğu bir miktar uzun sürebilir. Bekleyin bakalim.

Benim son adet tarihim 26 agustos ovulasuyon pik 15 eylül.
Suan gebeliğimin son adet tarihini dr 5 eylul olarak degistirdi. Gec dollenme var dedi.

Aslinda hic mantıklı gelmemişti cunku 15 eylülden sonra cinsel ilişkim olmamıştı. Nasil gec dollenme oldu anlamamıştım ama dr gec dollenme dedi.

Ben ovulasyon yaptığımda yumurtalama günümü degerlendirmeme rağmen dr ultrasonda gec dollenme diye tarihleri değiştirdi. Belki sizin de oyle olur. Bazen fallop tuplerinde yolculuğu bir miktar uzun sürebilir. Bekleyin bakalim.

Benim son adet tarihim 26 agustos ovulasuyon pik 15 eylül.
Suan gebeliğimin son adet tarihini dr 5 eylul olarak degistirdi. Gec dollenme var dedi.

Aslinda hic mantıklı gelmemişti cunku 15 eylülden sonra cinsel ilişkim olmamıştı. Nasil gec dollenme oldu anlamamıştım ama dr gec dollenme dedi.
Umarım benimde böyle bir şey gerçekleşir, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah♥️

Back
X