biraz efekt dalan uygulayıp atabilirsiniz belki o şekilde görebiliriz. 20 dk sonrası için kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek tabiki ama gönül rahatlığı için başka bir test daha yapın ve dikkatlice inceleyin. Kaseti açıp bakmak daha etkili olacaktır daha net görebilirsiniz belkiArkadaşlar ilk idrarla yaptim gebelik testi cok ince bi cizgi gorduk esimle ama 20 dk sonra kuruma olabilir mi ? Fotoğrafı yükleyemiyorum çünkü kalite düşüyor (sat 9 Eylül pcos var bende hapla zarzor oluyorum )
Kuruma çizgisi gibi geldi bana gri çünküKızlar binada bakabilir misiniz yumurtlama 8 Ekim'de oldu 18 inde ilk idrar değildi yaptım üstündeki şeffaf kağıdı çıkarınca çizginin izi de çıktı şeffaf kağıtta bu yalancı mi buda awox test
Awoxta hiç böyle çıkmazdı diyorlar daha önceki testlerinde de böyle kuruma bile görmedimKuruma çizgisi gibi geldi bana gri çünkü
Buda filtre eklemiş halimSiz gözle daha net görüyorsunuzdur mutlaka ekran kaliteyi düşürüyor baya , inşallah ikimizdede vardırbat ne zamandı ve ne belirtileriniz var
Aşkım hafif bir siliklik görüyorum ben de ama adete 8 gün kala çok erken değil miKızlar adete daha 8 gün var bende erken gebelik yaptım daha önce hiç bir şey çıkmazdı şimdi yukarıdan ilk saniyelerde kırmızılık oldu ama tam bir çizgi değil ben gozle net görüyorum sizde bakar mısınız
Evet çok erken rüya gördüm kalktım yaptım bir de yarın yola çıkacağım ondan yapmak geldi içimden ama tabiki kesin bir sonuca varamadım nedense çok hissediyorumAşkım hafif bir siliklik görüyorum ben de ama adete 8 gün kala çok erken değil mi
En çokta şu yerlesme kanaması olma ihtimali insanı çok düşündürüyor ay inşallah vardır bende de o bel ağrısı ve kuyruk sokumuna doğru ağrı var gerçekten ama bel ağrısı çok ciddi var senin az kalmış 3 gün daha dayanBuda filtre eklemiş halim
Bata 3 gün var 22 Ekim de ben 14 Ekim'de açık kahverengi pas rengi gibi bir lekelenme yaşadım adete 7 8 gün kalaydi galiba sonra bir daha da herhangi bir lekelenmem olmadı yani kasık ağrılarım var bel ve kuyruk sokumu tarafında ağrılarım var göğüslerim adet öncesi gibi onda bir pek fark edemedim son iki gündür de gribim burnum tıkalı aşırı bir şekilde başım ağrıyor başım dönüyor 4-5 gün önce de aşırı uyku hali yaşadım çok halsizdim sürekli uyumak istedim en son bu testi yaptım işte şu an elimde başka test yok internetten laboquick kaset test sipariş ettim onun gelmesini bekliyorum o geldiği zaman da zaten adetimde gecikme olmuş olacak kesin sonuç alırım diye düşünüyorum bilmiyorum vücudum hiç regl öncesi gibi değil hamile olduğumu düşünüyorum hissediyorum ama her zaman bir eminlik olmuyor maalesef ki bekliyorum
Evet aşkım çünkü o kanamadan 4 gün sonra test de böyle bir çizgi gördüm o daha da umut verici oluyor 3 gün daha bekleyeceğim ama testlerimin gelmesi gitmeyi bulacak inşallah inanıyorum ki kalpten bu sefer bebiş haberini buraya yazacağım bu sefer bebiş haberini buraya yazacağımEn çokta şu yerlesme kanaması olma ihtimali insanı çok düşündürüyor ay inşallah vardır bende de o bel ağrısı ve kuyruk sokumuna doğru ağrı var gerçekten ama bel ağrısı çok ciddi var senin az kalmış 3 gün daha dayan
Ben de görüyorum aşkım ama beklemekten başka çaremiz yok umarım ikimiz de güzel haberler veririz ben kasım ayında gebe kalmıştım ocak'ta boş gebelikten düşük yaptım ondan beridir korunmuyorum bu 9 ayım neredeyse gebeliğimin üstünden 1 sene geçmiş olacak bakalımBenim kalitem çok kötü ama ben gözümle görüyorum yaaa
Kızlar binada bakabilir misiniz yumurtlama 8 Ekim'de oldu 18 inde ilk idrar değildi yaptım üstündeki şeffaf kağıdı çıkarınca çizginin izi de çıktı şeffaf kağıtta bu yalancı mi buda awox test
Kızlar adete daha 8 gün var bende erken gebelik yaptım daha önce hiç bir şey çıkmazdı şimdi yukarıdan ilk saniyelerde kırmızılık oldu ama tam bir çizgi değil ben gozle net görüyorum sizde bakar mısınız
Yalanci pozitif cikariyor o bende bizzat sahit oldumFreely
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?