Yok canım karın toklugundan degilde sabah ilk idrar diyolar yaYani ben aç karna yaptım tokta yaptım çift çizgi çıktı sizde deneyin
Evet saati şaşmaz yani sabah olurum senelerdirNormalde düzenlmi oluyorsun
Yumurtlamadan 5-6 gün sonra gögüs uclarım agrıdı asırı derecede ve gögsümde batma yanma hissi oldu baya sıcaktı yaniBence denemekten korkma belirtin varmı
adet gecikmen var o yüzden sıvı alımına bir saat önceden dikkat edip yaparsan varsa çıkarYumurtlamadan 5-6 gün sonra gögüs uclarım agrıdı asırı derecede ve gögsümde batma yanma hissi oldu baya sıcaktı yani
Sol kasıgımda cekme sancı gibi bi his oldu yine aynı günlerde baska da bi belirti yasamadım
Regl dönemim yaklasınca gögüslerim hep agrırı ama spesifik olarka gögüs uclarım agrıdı bu sefer
Aa tamam bilmiyodum cok tesekkürler bilgi icinadet gecikmen var o yüzden sıvı alımına bir saat önceden dikkat edip yaparsan varsa çıkar
Göğüs uçları çok büyük bir belirti bence bende böyle anlamıştımYumurtlamadan 5-6 gün sonra gögüs uclarım agrıdı asırı derecede ve gögsümde batma yanma hissi oldu baya sıcaktı yani
Sol kasıgımda cekme sancı gibi bi his oldu yine aynı günlerde baska da bi belirti yasamadım
Regl dönemim yaklasınca gögüslerim hep agrırı ama spesifik olarka gögüs uclarım agrıdı bu sefer
Aa tamam bilmiyodum cok tesekkürler bilgi icin