- 5 Nisan 2025
- 250
- 33
- 13
- 21
- Konu Sahibi useruseraaa
-
Çıkarmıyor diye biliyorum testini at istersen bakalım canımBugün test yaptım 8dpo gözle zor görülüyor silik bi çizgi vardı ilk yaptığımdan beri ve görüyordum yani sonra durdukça daha da belirgin oldu yarın sabah tekrarlıycam ama size de sormak istedim kuruma çizgisi çıkarıyor mu awox
Burda çok kalite düşüyor yaÇıkarmıyor diye biliyorum testini at istersen bakalım canım
Evet foto çek ten yükle canım galeriden değilBurda çok kalite düşüyor ya
Bilmiyorum nasıl yapılıyor ki attım çok belli olmuyor amaEvet foto çek ten yükle canım galeriden değil
Sanki belli belirsiz bir çizgi var gibi 12 14 dpo da tekrarla canım daha net çıkar
Evet burda çok düşüyor kalite baya belirgin normalde kuruma çizgisi bende hiç çıkarmadı o yüzden sormak istedim çıkaran var mı diye yarın tekrarlasam mı sabah testiSanki belli belirsiz bir çizgi var gibi 12 14 dpo da tekrarla canım daha net çıkar
Aynen canım yarın bence tekrarla testini daha sağlıklı olur bir de çok erken açıkçası test için bence iki gün sonra tekrarlaEvet burda çok düşüyor kalite baya belirgin normalde kuruma çizgisi bende hiç çıkarmadı o yüzden sormak istedim çıkaran var mı diye yarın tekrarlasam mı sabah testi
Daha erken ama sen bilirsin canım bekleyemem dersen tekrarla ilk idrarlaEvet burda çok düşüyor kalite baya belirgin normalde kuruma çizgisi bende hiç çıkarmadı o yüzden sormak istedim çıkaran var mı diye yarın tekrarlasam mı sabah testi
Ya erken biliyorum ama dayanamıyorum ya o yüzden yapmıycam diyorum sonra yine yapıyorumAynen canım yarın bence tekrarla testini daha sağlıklı olur bir de çok erken açıkçası test için bence iki gün sonra tekrarla
Bekleyemiyorum işte keşke bekleyebilsemDaha erken ama sen bilirsin canım bekleyemem dersen tekrarla ilk idrarla
Yap canım ilk idrarla o zaman gene aynı çıkarsa 12 14 hatta dpo yu bekle netleşirBekleyemiyorum işte keşke bekleyebilsem
Ya erken biliyorum ama dayanamıyorum ya o yüzden yapmıycam diyorum sonra yine yapıyorum
Yok niye yanlış anlıyım tabi herkesin başına gelebilir ama bu ay ilk denememiz 2.çocuk için o yüzden heyecanlıyım erken öğrenmek kötü zaten ama işte insan heyecanlanıyor merak ediyor kendini tutamıyorya yanlış anlama hevesini de kırmak istemiyorum ama bu kadar erken öğrenip sonradan kimyasala dönen çok fazla insan var ve hani o kalp atışını duyana kadar insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten acaba duyabilecek miyim acaba bir problem var mı hep bir acaba bence en iyisi sen regli günü bekle
Tamam canım bekliycemYap canım ilk idrarla o zaman gene aynı çıkarsa 12 14 hatta dpo yu bekle netleşir
Güzel haberlerini bekliyorum canımTamam canım bekliycem
Evet canım haklısın İlkay benim de çok heyecanım olmuştu ama sonraki aylarda burada o kadar çok gördüm ki çünkü kimyasala dönen hani ben de tedirgin oluyorum o yüzden hani adet günümü kadar beklemek istiyorum açıkçası belirtilerin falan var mıYok niye yanlış anlıyım tabi herkesin başına gelebilir ama bu ay ilk denememiz 2.çocuk için o yüzden heyecanlıyım erken öğrenmek kötü zaten ama işte insan heyecanlanıyor merak ediyor kendini tutamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?