• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox silik çizgiyi görüyor musunuz?

Ay kızlar aşırı heyecanlandım, umarım siz de görüyorsunuzdur. Bugün dpo 9 ve sabah awox erken gebelik testi yaptım. Süre tuttuğumda 7.30 dk sonra silik bir çizgi çıktı. Yarın sabah tekrarlayacağım ama size de sormak istedim. Ben gözümle görebiliyorum ama buraya yüklediğimde anlaşılsın diye renkleriyle oynadım. Bu zamana kadar predictorun 3 çizgisi dışında hiç çizgi görmemiştim 🙈Eki Görüntüle 3649372 Eki Görüntüle 3649374 Eki Görüntüle 3649375
ayy sanki biraz var gibi regli tarihinde tekrar test yapın şu an çok miniktir belki

Motivasyon toplamaya başlayalım Ekim için ocağa kadar olur inşallah ya o zamana şartladım kendimi niyeyse 😂
selam,
ne zamandan beri deniyorsunuz bende eylülde öğrendim regli günümde yaptığım testler ve sonrası hep silikti sonra kan verdim 61 çıktı geç döllenme olmuş galiba belki senin de öyledir :)

selam,
ne zamandan beri deniyorsunuz bende eylülde öğrendim regli günümde yaptığım testler ve sonrası hep silikti sonra kan verdim 61 çıktı geç döllenme olmuş galiba belki senin de öyledir :)
Merhaba ocakta bir sene olacak arada bir kürtajım var yani hazirandan beri diyim reglime bir iki gün var testler hala çok çok silik artık bu kadar olmaması lazımdı en son ki testte negatif çıktı zaten sizde inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🥰

Merhaba ocakta bir sene olacak arada bir kürtajım var yani hazirandan beri diyim reglime bir iki gün var testler hala çok çok silik artık bu kadar olmaması lazımdı en son ki testte negatif çıktı zaten sizde inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🥰
amin aminnn 🥰 bence 2 gün sonra kan verin içiniz rahatlasın

Aslında çok olmamış deneme süreniz de, belki bu aşılama süreci vs de seni strese sokmuş olabilir. Beklenti ister istemez daha yüksek oluyo. Bu arada senin testlerin çok kafa karıştırıcı kuşum, ben olsam bir kan verirdim yarın 🥹
Aslında bir de aşılama da bi işe yaramadı ya pişmanım biraz ama yine gidince aşılama yapacaklar gitmesem çok geç regl oluyorum 40-45 günü buluyor en azından ilaç kullanınca normal zamanda regl oluyorum ilaç kullanmayınca ne zaman olacağını bilmediğim için sürekli Ovulasyon testi yapmam gerekiyor adetim düzenli olsa asla uğraşmazdım daha çok erken bide 25 yaşındayım normal bence de işte devlet hastanesi böyle işliyormuş

Back
X