- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi venusunannesi
Kızlar benimde dpi 9 2 tane test var aklımda reglime 6 gün var yapayım mı biri erken gebelik testi biri strip test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet net çıkmış hamilesindir inşallah hayırlı olsun şimdidenMerhaba bende kaset test yaptım adet olacagım gün cok silik çıktı adetim 3 gün geçti avox marka test yaptım bu şekilde ikinci çizgi çıktı acaba kimyasal filan mı net cıkması gerekmezmiydi
Ben reglme 5 gün hala 48,50 ile öğrenmiştim ama herkesin farklı oluyor. Önemli olan 48 saatte en az %66 artması diye biliyorum ben.Gidip kan verdim adet gecikmesinin 5. Günü beta 449 çıktı doktor az dedı iki günde bir kontrole gel dedı az değerler öğrenen var mı
Aynı günde aynı degerle saglikliydi gebeliğim ama sonra başka sebeplerden kalbi durdu .şuan için iyi bence degerin benim geç döllenme olduğu için 5. Günde o değer çıkmıştı amaGidip kan verdim adet gecikmesinin 5. Günü beta 449 çıktı doktor az dedı iki günde bir kontrole gel dedı az değerler öğrenen var mı
Bir kutuyu açıp fotosunu çeker misinizYok mu yardım edicek
Ben de awoxla böyle çok silik bir çizgi gördüm sonra predictor yaptım hiç bir şey çıkmadı ve maalesef regl oldum inşallah sizin vardırYok mu yardım edicek
Canım ben çok silik bir çizgi gördüm ama adete de çok varmış bilemedim hiç o yüzden ben de Awox la öğrenmiştim bu teste güveniyorumYok mu yardım edicek
Evet görüyorum ama kesin vardır diyemedim kendim awoxla yaşadığım yanlış çizgi sebebiyle o yüzden predictor yapsanız daha iyivar ama değilmi çok silik bir cızgi. Görebiliyororöusunuz sizde
Bence de biraz erken olmuş reglye 4 gün kala falan predictor yaparsanız varsa bir şey çıkar he şey olması gereken zamanda olduysaAkşama deniycem. Yada bekleyim diyorum biraz daha geçsin. Belki daha güvenilir olur
Merhaba son durumunuz nedir acaba bende aynı şeyı yaşıyorum merak ettımAkşama deniycem. Yada bekleyim diyorum biraz daha geçsin. Belki daha güvenilir olur