• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox Marka Erken Gebelik Testi

Kızlar benimde dpi 9 2 tane test var aklımda reglime 6 gün var yapayım mı biri erken gebelik testi biri strip test

Kızlar lütfen bi bakın regle 6 gün var hayal kırıklığından kan vermeye korkuyorum. 2 yıldır olmuyor. Sizce silik çizgi var mı hayal mi görüyorum. Awox marka bu arada 😔

Eklentiler

• IMG_0387.webp
    IMG_0387.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 189
Merhaba bende kaset test yaptım adet olacagım gün cok silik çıktı adetim 3 gün geçti avox marka test yaptım bu şekilde ikinci çizgi çıktı acaba kimyasal filan mı net cıkması gerekmezmiydi

Eklentiler

• IMG_5095.webp
    IMG_5095.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 175
Merhaba bende kaset test yaptım adet olacagım gün cok silik çıktı adetim 3 gün geçti avox marka test yaptım bu şekilde ikinci çizgi çıktı acaba kimyasal filan mı net cıkması gerekmezmiydi
Bence gayet net çıkmış hamilesindir inşallah hayırlı olsun şimdiden 🌸

Gidip kan verdim adet gecikmesinin 5. Günü beta 449 çıktı doktor az dedı iki günde bir kontrole gel dedı az değerler öğrenen var mı

Gidip kan verdim adet gecikmesinin 5. Günü beta 449 çıktı doktor az dedı iki günde bir kontrole gel dedı az değerler öğrenen var mı
Ben reglme 5 gün hala 48,50 ile öğrenmiştim ama herkesin farklı oluyor. Önemli olan 48 saatte en az %66 artması diye biliyorum ben.

Aynı günde aynı degerle saglikliydi gebeliğim ama sonra başka sebeplerden kalbi durdu .şuan için iyi bence degerin benim geç döllenme olduğu için 5. Günde o değer çıkmıştı ama

IMG_2733.webp

Eklentiler

• IMG_2727.webp
    IMG_2727.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_2734.webp
    IMG_2734.webp
    86,6 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaşlar merhaba uvolosyon testleriyle takibini yapıp değerlendirdim 14 de pik gördüm ve değerlendirdim 9 gün var adetime akşam esti yapım dedim normalde adet dönemime yakın sol kaşığım çok ağrır genelde fakat bu sefer sağ kasıkta beni hissettiren ağrılar oldu ve 2 gün önce sırtım berbat derecede ağırıdı yürüyemedım. Sizce testlerde 2. Bir cızfi var mı. Test markası awox

Yok mu yardım edicek
Ben de awoxla böyle çok silik bir çizgi gördüm sonra predictor yaptım hiç bir şey çıkmadı ve maalesef regl oldum inşallah sizin vardır 🤲🏻 ama imkanınız varsa predictor alıp yapın kuruma çizgisi falan hiç çıkarmıyor

Eve gidince deniycem şuanda çalışıyorum
Sağ kaşığımda inanılmaz ara ara tıp tıp atış atar gibi hissediyorum Özellikle yatınca sessiz ortam kendimi dinleyince her 2 de atıyor. Çok garip.

Akşama deniycem. Yada bekleyim diyorum biraz daha geçsin. Belki daha güvenilir olur

Akşama deniycem. Yada bekleyim diyorum biraz daha geçsin. Belki daha güvenilir olur
Bence de biraz erken olmuş reglye 4 gün kala falan predictor yaparsanız varsa bir şey çıkar he şey olması gereken zamanda olduysa 🥰 benim yumurtlama sonrası 10. Günde predictor testim silik çizgi çıkmıştı

Back
X