Awox Marka Erken Gebelik Testi

IMG_2773.webp

Merhaba kızlar bugün dpo 9 dayım dayanamadım test yaptım markası awox erken gebelik ilk 5 dkda bu çizgi çıktı ama emin olamıyorum. Benim gibi çıkıp pozitife dönen var mı ?
Garanti için iki veya 3 tane alın ikişer gün arayla sabah yapın testi bende ilk yaptım çıkmadı sabah yaptım silik çıktı sonra bir daha yaptım çıkmadı sonra sabah yaptım çıktı silik yok diyecek kadar sonra kanda çıktı sonra inanamadım idrarda yaptım çift çizgi gördüm 😇🥰

Kalite düşüyo baya bellı olurmu bılmıyorum
Gidip pahalı testlerden almayın verdiğiniz paraya yazık tatlım varsa hepsinde çıkıyır zaten ben 25 tl olandan yaptım artı med di çogu insan güvenmiyor bu markaya ama bunda çıktı çift çizgi inş sende görürsün hayırlısı

Gidip pahalı testlerden almayın verdiğiniz paraya yazık tatlım varsa hepsinde çıkıyır zaten ben 25 tl olandan yaptım artı med di çogu insan güvenmiyor bu markaya ama bunda çıktı çift çizgi inş sende görürsün hayırlısı
Okadar üzgünüm ki bugün 2 tane test yaptım 2 de negatif çıktı oysaki diğerlerinde çok silikte olsa görmüştüm. Ama bunlarda çıkmadı anlamadım neden. Daha 5 günüm var adetime acaba erken mi diye sorguluyorum e erkense neden silik çizgi gördüm öncekilerde. Tutunamadımı acaba. Pozitif görürmüşüm acaba

Okadar üzgünüm ki bugün 2 tane test yaptım 2 de negatif çıktı oysaki diğerlerinde çok silikte olsa görmüştüm. Ama bunlarda çıkmadı anlamadım neden. Daha 5 günüm var adetime acaba erken mi diye sorguluyorum e erkense neden silik çizgi gördüm öncekilerde. Tutunamadımı acaba. Pozitif görürmüşüm acaba
Testlerin hepsini bi atarmısın nasıl silik bu

Yaptığınız testler kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi ? Ben maalesef awoxa güvenmiyorum silik çizgi çıkmıştı ve regl olmuştum.

Canım daha ne üzülüyorsun adetine 5 gün varmış dha silik çıkmış diğerinde çıkmamış allah aşkına benim adetim 10 gün gecikti testte çıkmadı 13 gün geçti silik çıktı diğerinde çıkmadı 15 çı gün biri silik diğerinde hiç çıkmadı 18 ci gün gecikmede hem kanda hem idrarda pozitif sen böyle stres yapma belkide var sen sitres yapıyorsun Rabbim ol der olur unutma o ne zaman derse o zaman olur sadece dua et bu ay olmazsa öbür ay aylar bitmedi mücadele bitmedi inş Rabbim sanada nasip etmiştir😇 hadi kendini topla üzülme lütfen 🥰😇

Canım daha ne üzülüyorsun adetine 5 gün varmış dha silik çıkmış diğerinde çıkmamış allah aşkına benim adetim 10 gün gecikti testte çıkmadı 13 gün geçti silik çıktı diğerinde çıkmadı 15 çı gün biri silik diğerinde hiç çıkmadı 18 ci gün gecikmede hem kanda hem idrarda pozitif sen böyle stres yapma belkide var sen sitres yapıyorsun Rabbim ol der olur unutma o ne zaman derse o zaman olur sadece dua et bu ay olmazsa öbür ay aylar bitmedi mücadele bitmedi inş Rabbim sanada nasip etmiştir😇 hadi kendini topla üzülme lütfen 🥰😇
Ne kadar iyi insanlarsınız çevrede bulmak konuşmak çok zor malesef ilaç gibi geldiniz inşallah etmiştir

Canım bak şimdi bazı testler hassas oluyorlar sanırım yani erken de olsa gösteriyor bazılarıda negatif olarak gösteriyır tatlım dediğim gibi günün geçmeden yapmamaya çalış testi yada 1 gün kala da yapabilirsin sabah ilk idrarla
Öyle yapıcam artık yazarım burdan size

Arşivden buldum

Eklentiler

• IMG_2773.webp
    IMG_2773.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2751.webp
    IMG_2751.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 51
Back
X