Awox Marka Erken Gebelik Testi

Okadar üzgünüm ki bugün 2 tane test yaptım 2 de negatif çıktı oysaki diğerlerinde çok silikte olsa görmüştüm. Ama bunlarda çıkmadı anlamadım neden. Daha 5 günüm var adetime acaba erken mi diye sorguluyorum e erkense neden silik çizgi gördüm öncekilerde. Tutunamadımı acaba. Pozitif görürmüşüm acaba
Şuan senin 4 günün var adete ben ne diyorum bir yaptım çıkmadı sabah başka yaptım silik çıktı bir daha yaptım kuruma çizgisi gibi çıktı bir daha yaptım silik sonra net çıktı o daaaa adetim 10 gün 13 gün 14 ve 15 gün gecikmişti

Beklemekten başka çarem yok öyleyse. Yaşıcam görücem tek belirtin sağ kasık ara ara batma. Bel ağrım var. Sadece. Bakalım.

Bel agrın olduktan ne zaman sonra adet olurdun sen tatlım
Ya aslında benim yumurtlama olduktan sonra adet olana kadar sinyal veriyor bana. Ama bu çok şiddetli oldu. Ayrıca sol kaşıkta ağrı olursu. Bu sefer sağ kasıkta tıp tıp atış hissettim. Bilmiyorum çokta takılmamak lazım herhalde. Akışına bırakmak lazım sanırım

IMG_2841.webp

Arkadaşlar ben dayanamadım test yaptım ve idrar ilerlerken daha silik bir cızgi çıktı

Kuruma çizgisi değilse silik pozitif gibi yani değer henüz çok dusuk ama gebelik olabilir gibi fakat test aritmed ise sanırım yalancı pozitif aşırı çıkarıyor umarım hamilesindir şekerim
Merhaba kızlar ben artımed test aldım hep hepsinde de çıktı adını gatırlamadıgım bir testte çıkmadı ama onun adı farklıydı

Back
X