• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox Silik Çizgi İstmosel

Polyannaa

@ikikuzulubiranne
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.605
Puanlar
113
Yer
Sakarya
Merhaba hanımlar🌸
İstmoselim olduğu için birkaç aydır korunmamama rağmen hamile kalamıyordum. Zaten 2 çocuğum var diye de sorun etmemiştim. Bu ay bazı belirtiler yaşadım. Göğüslerde ağrı, aşırı uykuya eğilim ve en son dün gece midem bulanınca şüphelenip bu sabah test yapmak istedim. Sat: 13 Ocak. İlk idrar değil onu belirteyim. Oruç tutuyorum sahura kalktığımda 2 kere lavaboya gitmiştim. 2 saat uyuyup uyanınca yaptım testi. Awox marka erken gebelik testi. Daha önceki aylarda da adet gecikmem olduğu halde negatifse negatif çıkmıştı hiç silik çizgi vs görmemiştim. Şimdi gördüm ama okuduğum yorumlardan dolayı şüpheye düştüm. Testte çıkıp kanda negatif görenler var çünkü. Eltime vermiştim bu testten 10 gün önce pozitif gördü ve kanda da çıktı.(Bu da başka bir tesadüf🫠)

Akşam ya da yarın sabah kaset testle tekrarlamayı düşünüyorum. Bu testte yalancı pozitif görenler var mı? Ne önerirsiniz? Görsel ekliyorum.

Eklentiler

• 1000159577.webp
    1000159577.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 1.242
  • 1000159575.webp
    1000159575.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 1.215
Son düzenleme:
Aynı şekilde öğrenmiştim muhtemelen bugün kan verirseniz beta 20-30 gibi bişey çıkar sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah🙏

Aynı şekilde öğrenmiştim muhtemelen bugün kan verirseniz beta 20-30 gibi bişey çıkar sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah🙏
Bende 1.yi 5.23le 2.yi 38le öğrenmiştim. 3. Çocuk olunca acele etmeyeyim diyorum evde testin koyulaşmasını takip edip kan vermek için günümün geçmesini bekleyeceğim sanırım. Tabi test doğruysa🤭 teşekkür ederim bu arada amin🤍

Bende 1.yi 5.23le 2.yi 38le öğrenmiştim. 3. Çocuk olunca acele etmeyeyim diyorum evde testin koyulaşmasını takip edip kan vermek için günümün geçmesini bekleyeceğim sanırım. Tabi test doğruysa🤭 teşekkür ederim bu arada amin🤍
Merhaba test verdiniz mi

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 İstmosel herhangi ni risk yaratır dedi mi doktorunuz
Şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. İstmosel bölgesinden uzaktaymış kesenin yeri iyiymiş çok şükür.

merhaba bende sizinle aynı durumdayım :) iki yıldız 3. Çocuk için korunmuyoruz sat 30 Ocak adetim 7 gün gecikti ama testler halen negatif hala umutluyum. Sağlıkla kucağınıza alın 🙂

merhaba bende sizinle aynı durumdayım :) iki yıldız 3. Çocuk için korunmuyoruz sat 30 Ocak adetim 7 gün gecikti ama testler halen negatif hala umutluyum. Sağlıkla kucağınıza alın 🙂
bu kadar gun negatif cikmissa hala umut var mii
bende ayni zamanlarda oldum sizinle hala gelmedi yarin kan vericem nasipse ama umudum yoktu hic 😅

Sağolun sizinde Rabbim gönlünüze göre versin inşallah🤲🏻🥰

Back
X