Bu çizgiyi gören var mı yoksa kafayı mı yedim

htnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
15
0
1
27
Hanımlar merhaba, testin markası awox adetime 10 gün var, belirtiler var yerleşme kanamasından şüphelenip yaptım bu sabah 2 gündür lekelenme var çünkü, siz de görüyor musunuz çizgiyi aşırı silik ama ooff kafayı mı yedim acaba ya da çok mu erken.. ama yakınlaştırınca çok hafif sanki.. psikolojim bozuldu
1000016318.webp

Hanımlar merhaba, testin markası awox adetime 10 gün var, belirtiler var yerleşme kanamasından şüphelenip yaptım bu sabah 2 gündür lekelenme var çünkü, siz de görüyor musunuz çizgiyi aşırı silik ama ooff kafayı mı yedim acaba ya da çok mu erken.. ama yakınlaştırınca çok hafif sanki.. psikolojim bozulduEki Görüntüle 3617232
Ben göremedim maalesef yumurtlamanin üstünden ne kadar geçti

Bilmiyorum desem çünkü bir önceki adetim sadece 3 gün çok hafif oldu normalde 7-8 gün olur o sebeple ne zaman hesaplamalıyım bilemiyorum. yani olması imkansız geri çekilme yöntemi risktir her zaman diye ihtimal verdim.. bir de yumurtlama kanaması olabilir dediler çevremden daha önce hiç yaşamadım onu da.. 3 gündür kahverengi sildikçe leke oldu.. sancılar batmalar var adet gibi değil hoş ona da 10 gün var.. baş dönmeleri mide kasılmaları.. göğüs uçlarım 5 gündür çok acıyor.. en sağlıklısı sanırım kan vermek

Ben de göremedim maalesef ama bence kan verin 1 gün sonraya bile fark edebiliyor kandaki artış

Hanımlar merhaba, testin markası awox adetime 10 gün var, belirtiler var yerleşme kanamasından şüphelenip yaptım bu sabah 2 gündür lekelenme var çünkü, siz de görüyor musunuz çizgiyi aşırı silik ama ooff kafayı mı yedim acaba ya da çok mu erken.. ama yakınlaştırınca çok hafif sanki.. psikolojim bozulduEki Görüntüle 3617232
Negatif canım. Lekelenme yumurtlama kaynaklı olmuştur.

Ben göremedim çizgi ama Adete gerçekten 10 gün varsa gebelik öğrenilmez
Ama tahmininizden erken yumurtlama olduysa bilemem.
Ayrıca bu çizgi zaten var bu testlerde. Yoktan var olmuyor. Yeri her zaman var ve bu yüzden çok silik çizgi çıkıyor. En garanti sonuç kan vermektir.

Testte görünmüyor ama varsa da daha çok erken zaten regle baya varmış. Hiç değilse 5-6 gün kala tekrarlayın

Back
X