Hamileyim canım 47.56 çıktı adetme 4 gün kala öğrendimCanım silik çizgi de olsa görünüyor sanki kan testin çıkınca haber ver inş hayırlı haberler alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyim canım 47.56 çıktı adetme 4 gün kala öğrendimCanım silik çizgi de olsa görünüyor sanki kan testin çıkınca haber ver inş hayırlı haberler alırsın
Ayyy çok sevindim canım darısı benim başımaHamileyim canım 47.56 çıktı adetme 4 gün kala öğrendim
Canım bu benimki seninki de böyleymiydi testin daha mı belirgindiHamileyim canım 47.56 çıktı adetme 4 gün kala öğrendim
Canım benimde aynı test böyle olunca var mı oluyor çok koyu değil amaHanımlar kan verdim fakat çıkmadı daha sonucum sabah çıkar büyük ihtimalle dayanamayıp evdeki son awox testide yaptım bu sefer çok daha belirgin çıktı sanırım gerçekten hamileyim![]()
Bence var ama kan ver ben verdim 47 çıktı sabah tekrar verdim 74Canım bu benimki seninki de böyleymiydi testin daha mı belirgindi
Yükseliyor o zaman canım iyi bi şeyBence var ama kan ver ben verdim 47 çıktı sabah tekrar verdim 74
Belirtilerin var mıydı canımBence var ama kan ver ben verdim 47 çıktı sabah tekrar verdim 74
yaa çok sevindimm sağlıkla kucağına al inşallahEvet canım hamileyim hemde 4 gün kala öğrendim sonuç 47.56
Var gibi duruyor canım ben çok daha silikle öğrendim kan verip netleştirCanım benimde aynı test böyle olunca var mı oluyor çok koyu değil ama
Sol kasık ağrısı ve bel ağrısıydı şimdi iki gün sonra tekrar kan vericemBelirtilerin var mıydı canım
Evet kasık ağrısı ve bulantı çok pazartesi adet günümdü beta 300 çıktı yarın keseye bi bakalım dediBelirtilerin var mıydı canım