• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AWOX TEST BAKAR MISINIZ

2.de olsa adetle ayırt edemiyorsun belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Ben 2 defa kaldım İkiside birbirinden farklıydı

Hanımlar kan verdim fakat çıkmadı daha sonucum sabah çıkar büyük ihtimalle dayanamayıp evdeki son awox testide yaptım bu sefer çok daha belirgin çıktı sanırım gerçekten hamileyim😍

Eklentiler

• IMG_20251111_233837.webp
    IMG_20251111_233837.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 308
Hanımlar kan verdim fakat çıkmadı daha sonucum sabah çıkar büyük ihtimalle dayanamayıp evdeki son awox testide yaptım bu sefer çok daha belirgin çıktı sanırım gerçekten hamileyim😍
Evet var bence sağlıkla al kucağına🩷
Sonucunuda yaz kız 😅

Gece çıkabiliyor siteden bakmaya çalış bi oraya bazen daha erken düşebiliyor

Yaptınız mı değeriniz nasıl yükseldi benim de böyle cıktı awoxda
Yaptım canım 2 gün sonra aynı saatte verdim 113 çıktı bidaha vermedim doktor haftaya görüşürüz dedi keseyi görmek için dedi sanırım

ayy hadi inşallah😍Daha önce çok testte yalancı pozitif gördüm o yüzden içimde hep bi şüphe var birkaç gün testi tekrarlayıp koyulasmayi takip edip sonra kan vericem İnşallah vardır🥹🥹
Hamile misiniz şu an aynı durumdayım da

evet canım 7 haftalık hamileyim şuan 2 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğiz bu awox testi hiç yaniltmiyor bundan başka bütün testleri denemiş olabilirim hepsi yanılttı
Beni de yanıltmadı :) dün baktırdım 22 beta daha çok küçük ama regl günüme 2 gün vardı. Baktırdığımda inşallah sağlıkla yükselir ve kucağımıza alırız :)

Kızlar selam benimde adetime 5 gün var AWOX testi yaptım ikinci çizgi böyle çıktı acaba bebiş var mı iki yıldır bekliyorum bir tüp bebek denemem var

Eklentiler

• IMG_7936.webp
    IMG_7936.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 108
var canım benim de böyleydi Avox yanıltmıyor hemen kan ver çok küçük daha belli ama en net sonuç kan arkadan bir tane daha Avox yap o da böyle çizgi verirse zaten net yanılmıyor Avox

var canım benim de böyleydi Avox yanıltmıyor hemen kan ver çok küçük daha belli ama en net sonuç kan arkadan bir tane daha Avox yap o da böyle çizgi verirse zaten net yanılmıyor Avox
Ay inşallah dediğin gibidir sonuç alır almaz yazıcam

Back
X