Awox test koyulaşması

Canımm geçmişte olumsuz bir deneyimim var. Erken öğrenip beta hcg takip etmekten hayatım altüst olmuştu. O yüzden korkumdan kan veremiyorum çünkü versem de elimden başka bir şey gelmiyor. Dediğim gibi bulunduğum yerde de hastane çok çok uzak. Yarın evime dönüyorum pazartesi de doktoruma randevu aldım.
Canım benim bak benimde geçmişte 5 düşüğüm oldu tam tersi erkenden kan verip ilaç başla bak şuan gebeyim siliği görür görmez kan verdim düşüklerim var dedim ilaç başladım yani Allah korusun bişey olsa müdahale için geç kalınır daha geçen burda aynı şeyi yaşayan oldu kesinlikle bekleme kan ver kanla takip et testlerle takip edince anlamazsın yükselip yükselmediğini çünkü çok geç koyulaşıyor bak ben kanla takip ederken meraktan testle de evde ettim baya gece koyuluk oldu onu bekleme derim naçizane fikrim

Ay 300 çok az :( inşallah daha yüksek çıkar. Adetin üzerinden 1 hafta geçmiş oluyor, geç döllenme de yok. 😢
Benim ilk değerim 18 di neden değere az diyorsunuz ki 7 değerle doğum yapan var yüksek çıkması sağlıklı olduğu yada düşük çıkması sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki

Canım benim bak benimde geçmişte 5 düşüğüm oldu tam tersi erkenden kan verip ilaç başla bak şuan gebeyim siliği görür görmez kan verdim düşüklerim var dedim ilaç başladım yani Allah korusun bişey olsa müdahale için geç kalınır daha geçen burda aynı şeyi yaşayan oldu kesinlikle bekleme kan ver kanla takip et testlerle takip edince anlamazsın yükselip yükselmediğini çünkü çok geç koyulaşıyor bak ben kanla takip ederken meraktan testle de evde ettim baya gece koyuluk oldu onu bekleme derim naçizane fikrim
Canımmm şimdi kan sulandırıcı içiyorum. Ya o kadar haklısın kiii ne diyim çok berbat bir zamana denk geldii. Sen ne ilacına başlamıştın?

Benim regle 3 gün kala oldu da onunla alakası yok regl günü 10 ile öğrenen de var canım sen Napacaksın geç erkeni kız kan versene 😂kanla takip etmek daha sağlıklı
Ayyy vallahi veremiyorum bacımmmm eşim yanımda yok. Ailemle tatile geldim etrafımda başımı alıp gidebileceğim bir taneee hastane yok en yakını 40 km. Her yere benimle gelmek istiyorlar inanın eczaneden hamilelik testlerini alırken arveles mi almadım asprin mi almadım dudak parlatıcısı mı almadım anlamasınlar diye🤣🤣🤣 pazar evime dönüyorum nca pazartesiye aldım randevuu :D

Canımmm şimdi kan sulandırıcı içiyorum. Ya o kadar haklısın kiii ne diyim çok berbat bir zamana denk geldii. Sen ne ilacına başlamıştın?
Ben öğrendiğim gidi oksapar 6 binlik iğneye başladım günde bir ve progestana başladım ana değerimin ikişer kat arttığını görünce başladık bu arada pıhtılaşma galan da yok düşükler var diye genelde verilir iğne gerekirse sen iste zararlı bişey deil

Ayyy vallahi veremiyorum bacımmmm eşim yanımda yok. Ailemle tatile geldim etrafımda başımı alıp gidebileceğim bir taneee hastane yok en yakını 40 km. Her yere benimle gelmek istiyorlar inanın eczaneden hamilelik testlerini alırken arveles mi almadım asprin mi almadım dudak parlatıcısı mı almadım anlamasınlar diye🤣🤣🤣 pazar evime dönüyorum nca pazartesiye aldım randevuu :D
Anladım canım ya bende senin için dedim Allah korusun kimyasal dış gebelik bir nevi kan artışlarıyla anlaşılıyor geç kalınmasın Oyüzden dedim ve düşüğünde varmış daha çok dikkat etmen gerek

Anladım canım ya bende senin için dedim Allah korusun kimyasal dış gebelik bir nevi kan artışlarıyla anlaşılıyor geç kalınmasın Oyüzden dedim ve düşüğünde varmış daha çok dikkat etmen gerek
Yok yok haklısın canımm biliyorum eski gebeliğimde dış gebelikten şüphelenmişlerdi, süreci biliyorum. Zaten inan müdahale edemez dış gebelik olsa beklememiz gerekir pazartesiyle birlikte iki günde bir kanı veririm. İnşallah öyle bir şey yoktur.

Back
X