Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ilk defa kullandım bu markayıda emin olamadım hiç inşallah doğrudur sağlıkla ilerler isteyen herkesinCanım pozitif gözüküyor, tebrikler. Her testin yanılma payı var tabi ki ama awox güvenilir testlerden biri yanılma payı az
İnşallah canımTeşekkür ederim ilk defa kullandım bu markayıda emin olamadım hiç inşallah doğrudur sağlıkla ilerler isteyen herkesin
Öncelikle hayırlı olsun Avox testlerde yanılanı görmedim henüz umarım sağlıkla ilerlerRegle 4 gün var awox test yaptım belirsiz bir çizgi var emin olamadım bu testi kullanan varmı acaba Eki Görüntüle 3823687
Benim kullandığım testte buydu şimdi 10 haftalık hamileyimRegle 4 gün var awox test yaptım belirsiz bir çizgi var emin olamadım bu testi kullanan varmı acaba Eki Görüntüle 3823687
Ya ben sabah test yaptım çift çizgi ama tuhaf bir test test mi bozuk ben ne olduğunu anlayamadım bi bakar mısınız?İnşallah canım![]()
Bu sabah yaptığınız test mi? Test bozuk gibi gözüküyor bence daha güvenilir bir testle yeniden ilk idrarda tekrarlayınYa ben sabah test yaptım çift çizgi ama tuhaf bir test test mi bozuk ben ne olduğunu anlayamadım bi bakar mısınız?
Bu sabah yaptım evet akşam eşim işten gelince direk kab germeye gidicem valla daraldım testlerden zaten bu gün adet günümBu sabah yaptığınız test mi? Test bozuk gibi gözüküyor bence daha güvenilir bir testle yeniden ilk idrarda tekrarlayın![]()
Çok güzel o zaman dediğiniz gibi direkt kan verebilirsiniz bugün regl gününüzse yüksek ihtimal varsa çıkar zaten. Güzel sonuçlar alırsınız inşallahBu sabah yaptım evet akşam eşim işten gelince direk kab germeye gidicem valla daraldım testlerden zaten bu gün adet günüm
Çok güzel o zaman dediğiniz gibi direkt kan verebilirsiniz bugün regl gününüzse yüksek ihtimal varsa çıkar zaten. Güzel sonuçlar alırsınız inşallahi
İnşallah çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun Avox testlerde yanılanı görmedim henüz umarım sağlıkla ilerler
Hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsınızBu sabah yaptım evet akşam eşim işten gelince direk kab germeye gidicem valla daraldım testlerden zaten bu gün adet günüm
Ya hayırlısı olsun sağlıkla kolaylıkla alın inşallah kucağınıza bebişiniziBenim kullandığım testte buydu şimdi 10 haftalık hamileyim![]()
Hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsınız![]()