Awox Testime bakar mısınız kızlar

dilemcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
91
4
1
24
Merhaba daha önce de konu açtım ama kimse yazmadı yardımcı olun lütfen öncelikle hamilelik düşüncem yok 2 tane çocuğum var spiral kulanıyordum kaydığı için doktorum çıkardı ve kistin var dedi yumurta tembeliğim vardı zaten ben de korunmadım adetim düzensiz son adet tarihim 20 nisin Erken gebelik testi yaptım silik çıktı kuruma çizgisi değil ilk başta aşırı gölge gibi sonra netleşti ve şu an silik

Eklentiler

• IMG_20250603_012516.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20250603_012514.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20250603_004343.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20250603_004241.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20250603_003139.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 80
Ben göremedim canım

20 Nisan adet tarihiniz ise daha belirgin bir çizgi çıkmaz mıydı?dediğinize göre neredeyse iki haftalık bir gecikme söz konusu .. normalde Awox yanıltmaz ama ilk beş dakika da çıkan sonuç doğrudur.. bide siz arasını acmissiniz arasını açtığınız zaman buharlaşma yansıma v.s her şey olabilir test sonucunu etkiler

Fotoğrafı net çekiyim diye açtım benim adetim düzensiz zaten kızma adet olacağım gün hamile kaldım nerden biliyorsun derseniz adet olacağım gün düğünüm oldu o gece hamile kaldım onun için beli olmuyor benim

O zaman bişey diyemem emin olmak icin gidip kan verebilirsiniz.. dediğim gibi ilk beş dk içinde çıkan sonuç doğrudur.

O zaman bişey diyemem emin olmak icin gidip kan verebilirsiniz.. dediğim gibi ilk beş dk içinde çıkan sonuç doğrudur.
İlk dk da gölge gibiydi vardı sonra böyle oldu dediğim gibi iki tane çocuğum var Allah olmiyan her kese nasip etsin benim şu anki amacım Varsa ona göre davranmak yoksa da adet olmak için soğan kürünü denicem

Amin inşallah bence kan vermeden basit bir teste göre degerlendirme yapmayın derim.. kan verip emin olun ardından kürü yapın. Dediğiniz gibiyse gebelik olma ihtimali var

Amin inşallah bence kan vermeden basit bir teste göre degerlendirme yapmayın derim.. kan verip emin olun ardından kürü yapın. Dediğiniz gibiyse gebelik olma ihtimali var
Eşim Gece Güvenlik işi yaptığı için gündüz evde uyumak zorunda hasta zaten çocukları da bırakıcak kimsem yok başka şehirdeyim Ailem uzakta eşimin de kimsesi yok

Burda acilde hamileik testi yapmıyorlar kadın doğum doktoru için de randevu yok elimde bu test vardı onu da yaptım Yani zor durumdayım şimdi ne yapacam bilmiyorum

Eşim Gece Güvenlik işi yaptığı için gündüz evde uyumak zorunda hasta zaten çocukları da bırakıcak kimsem yok başka şehirdeyim Ailem uzakta eşimin de kimsesi yok
Çocuklarla sağlık ocağına gidip kan verebilirsiniz aslında parka gider gibi.. çok uzun sürmez kan vermeniz. Sonuç açıklandığında da zaten a nabizdan görünür

Ben gördüm benimde böyleydi büyük ihtimalle hamilesinşz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…