Awox testime bakarmısınız?

Sosyallanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
4.528
1.396
83
35
Selam kızlar ben 16 mayıs akşamın çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra iğne etkisi nezaman geçecek diye takip ettim testlerle ve iğnenin 9.günü tamamen negatifleşti testler 10.günde negatifti bugün 11.gün ve yaklaşım 1.5 saaat önce awox erken gebelik testi yaptım birde bir gebenin günlüğü kaset testi yatım bu şekilde çıktı sizce yalancı pozitif olabilir mi ? Kaset olan 6.dk belirdi awox 10dk. da buraya atarken biraz foto kalitesi düşüyor ama görünür de daha net yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_2498.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_2496.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_2502.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_2503.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 106
Bence var gibi. Hepsi de yalancı çıkarmaz diye düşünüyorum. Elinizde lh testi varsa birde ondan yapar misiniz. Bende de gebelik testi yok lh var çok koyu cikti merak ediyorum

Bence var gibi. Hepsi de yalancı çıkarmaz diye düşünüyorum. Elinizde lh testi varsa birde ondan yapar misiniz. Bende de gebelik testi yok lh var çok koyu cikti merak ediyorum
Çok su içtim ama denerim onu da daha önce gebelik kayıplarım oldu ovalüsyon koyuya yakın çıkıyor gebelik yeniyse

Silik görünüyor, inşallah vardır sağlıkla gelsin

İnşallah değildir bu ay çatlama iğnesi olunca üst üste mi değerlendirdiniz peki ve bir sorun var mıydı ? Benim de aralıkta bi kürtajım oldu ondan beri deniyoruz bakalım
Canım benim daha önce 5 gebelik kaybım oldu tüm hormon değerlerim cok iyi eşimin de değerleri iyi sadece t rahim çıktı sebebi bu dediler bir sene önce histeroskopi oldum doktor dene olur dedi deniyoruz Kasım aralıkta denedim çatlatma bir de bu ay denedim temmuzda artık tüp bebeğe gidecektik inşallah gerek kalmaz

Yaa rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah dağlıkla afiyetle geçer dua edeceğim ben de kürtaj olmuştum diye korkuyorum rahim zarar gördü mü ondan mu olmuyor diye

Amin canım inşallah yine de güvenemiyorum testlere canım zarar görmez bende kürtaj olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…