Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi pembe ise vardır canımEki Görüntüle 3677466 Eki Görüntüle 3677467 Awox 5. Dakika, en güvenilir marka deniliyor ama yanılanına da gördüm burada (gözle çok net vae ikinci çizgi)
Bir kere benimde boyle olmustu awox sonra yok oldu cizgi. Hala duruyorsa sabah tekrar edin vardr o zaman cok yenidir belkide. Dpo kac?Eki Görüntüle 3677466 Eki Görüntüle 3677467 Awox 5. Dakika, en güvenilir marka deniliyor ama yanılanına da gördüm burada (gözle çok net vae ikinci çizgi)
Var benimde böyleydiEki Görüntüle 3677466 Eki Görüntüle 3677467 Awox 5. Dakika, en güvenilir marka deniliyor ama yanılanına da gördüm burada (gözle çok net vae ikinci çizgi)
Evet pembe, inşallahÇizgi pembe ise vardır canım
O zaman vardır canım pek yanlış çıkarmıyor buEvet pembe, inşallah
Şu an daha belirgin dpo net değil ama yaklaşık 9-10Bir kere benimde boyle olmustu awox sonra yok oldu cizgi. Hala duruyorsa sabah tekrar edin vardr o zaman cok yenidir belkide. Dpo kac?
Umarım doğrudur teşekkürlerBence var gebelık . 4 ayda toplam 20 tane awox kullandım . 1 tanesı bıle böyle çıkmadı . Awox kuruma cızgısını testı açarsan su ızı gıbı çıkarıyor .
İnşallah, teşekkürlerO zaman vardır canım pek yanlış çıkarmıyor bu
Var gibi gözüküyor canim yarin daha koyu cikacaktirŞu an daha belirgin dpo net değil ama yaklaşık 9-10Eki Görüntüle 3677503
Merhaba bugün tekrar test yaptınız mı acaba yine ikinci çizgi çıktı mıEki Görüntüle 3677466 Eki Görüntüle 3677467 Awox 5. Dakika, en güvenilir marka deniliyor ama yanılanına da gördüm burada (gözle çok net vae ikinci çizgi)
Yaptım evet çıktı ama işteyim şu an eve gidince atayım görseliniMerhaba bugün tekrar test yaptınız mı acaba yine ikinci çizgi çıktı mı
Tamam teşekkür ederimYaptım evet çıktı ama işteyim şu an eve gidince atayım görselini
Atınca netliği gitmiş ama gözle görülür bir şekilde resmenKızlar bi bakın nolur bu 3. Çatlatma iğnem tutmuş olsun
Tamam teşekkür ederim
En üstteki bebetime 21 kasımCanım mutlaka atar mısın bende sabah yaptım şimdi işte. Gelince yaptım böyle çıktı ikisi de awox inşallah vardır hepimizin de![]()
Canım çok bariz gözüküyor birde buraya yükleyince düşmesine rağmenKızlar bi bakın nolur bu 3. Çatlatma iğnem tutmuş olsun