Ay ablan ev hanımı olmuuuş

Ev hanımı olmanın nesi varmış ki?

Ben çalışıyorum ama hepimiz potansiyel ev hanımı değil miyiz? Ne kadar çalışacağımızın garantisi mi var?

Aynen
Is bulmak cok zor, issizlik dizboyu. Yarin herhangi birimiz kendimizi kapi onunde bulabiliriz. Linkedin'de baglantili oldugum bir eleman var, adam 6 aydir is ariyor. Is bulmak cok zor artik.

Evet evimin hanimi oldum diyin ne var bunda ev hanimligi kotu bisey mi.bende 2 universite okudum ama calismiyrm.ev daha rahat gelddi :süslü:

Aynı benim durumumu anlatmissiniz bende mezun olduktan sonra çok iyi yerlerde çalıştım ve kısa süre sonra evlendim esimde zengin ve kıskanç çalışmamı istemedi bende çalışmadım belgelerin hepsi koltuğun altında . ama o psikolojiyi bir türlü atamadim çevre baskısı yüzünden o kadar okudun ettin gittin ev hanımı oldun diye başta eşimle bu konu yüzünden sıkıntılar yaşadık ama su an onu bu konu yüzünden uzdugum için çok pişmanım eşimi evi mi çocuğumu ve ev hanimligini çok seviyorum. Kimseyi duyma hayat senin hayatın bildiğin gibi yoluna devam et.
Bana ay ev hanımı mi oldun dediklerinde evet çalışmayı kendim istemiyorum ev hanimligindan cokta memnunum cocugu mu buyutuyorum diyordum. Bu arada bilgisayar mühendisiyim. Kendi hakir görme kimseyi de duyma içinde bulunduğun durumun keyfini çıkar .

Cok iyi bir universiteden mezun oldum uzerine yuksek yaptim. Kpss den 87 aldim atandim. 2. Cocuktan sonra bilerek isteyerek isi biraktim. Bir gr pisman degilim 32 yasindayim. Ev hanimiyim. Cocuklarim benim ahlakimla benim kulturumle benim kelimelerimle benim sevabim benim gunahimla buyuyor. Aman bakici sunu yapti babanesi sunu dedi ananesi boyle yapti kres ogretmeni soyle davrandi diye dusunmuyorum. Oynuyoruz gelistiriyoruz.
Ev hanimiyim yuksek lisans mezunu tezinden docentlerinden alinti yaptigi bir ev hanimiyim. Bir tarafimin kenarina konussunlar konusanlar.

Cok iyi bir universiteden mezun oldum uzerine yuksek yaptim. Kpss den 87 aldim atandim. 2. Cocuktan sonra bilerek isteyerek isi biraktim. Bir gr pisman degilim 32 yasindayim. Ev hanimiyim. Cocuklarim benim ahlakimla benim kulturumle benim kelimelerimle benim sevabim benim gunahimla buyuyor. Aman bakici sunu yapti babanesi sunu dedi ananesi boyle yapti kres ogretmeni soyle davrandi diye dusunmuyorum. Oynuyoruz gelistiriyoruz.
Ev hanimiyim yuksek lisans mezunu tezinden docentlerinden alinti yaptigi bir ev hanimiyim. Bir tarafimin kenarina konussunlar konusanlar.
Gerçekten tebrik ediyorum

Merhaba arkadaşlar.
Ben 27 yaşındayım, evliyim, bir kızım var 9 aylık. En iyi okullardan birinden mezunum, üniversite biteli 4 yıl oldu. İlkokul ortaokul hayatım onlarca başarıyla derecelerle dolu. Ama işsizlik yakama yapıştı.
Kpss ye girdim, puanım fena değildi, mülakatlarda elendim ve çok iyi geçmesine rağmen.
Bir iş buldum, hamileyim diye doğum sonrası başla dediler şimdi arıyorum ihtiyaç yok diyorlar.
Neyse bu durum herkesin dilinde. Geçen gün kardeşimin ilk okul arkadaşının annesi ayy ablan ev hanımı olmuş demiş kardeşime. Eş dost akraba derken bide bu alakasız insanlar çıktı başıma.
Bir de ben olsam bunu üzmemek için anlatmam ama annem geldi ve bunu anlattı yersiz yere. Öyle bunaldım ki, ailemi bile görmek istemiyorum artık.
Benden küçükler iş güç sahibi oldu ailede, herkesin dilindeyim. Nasıl başarcam takmamayı. Ne deyip susturcam ağzını açanı. Bi el atın nolur.
Gereksiz eleştiri gizli kıskançlık tır cnm boşverin

Ne varki ev hanımı olmakta :KK64: kendinizi yetersiz görüyorsunuz bence. Toplumun sürüklenmeleri hep bunlar

Merhaba arkadaşlar.
Ben 27 yaşındayım, evliyim, bir kızım var 9 aylık. En iyi okullardan birinden mezunum, üniversite biteli 4 yıl oldu. İlkokul ortaokul hayatım onlarca başarıyla derecelerle dolu. Ama işsizlik yakama yapıştı.
Kpss ye girdim, puanım fena değildi, mülakatlarda elendim ve çok iyi geçmesine rağmen.
Bir iş buldum, hamileyim diye doğum sonrası başla dediler şimdi arıyorum ihtiyaç yok diyorlar.
Neyse bu durum herkesin dilinde. Geçen gün kardeşimin ilk okul arkadaşının annesi ayy ablan ev hanımı olmuş demiş kardeşime. Eş dost akraba derken bide bu alakasız insanlar çıktı başıma.
Bir de ben olsam bunu üzmemek için anlatmam ama annem geldi ve bunu anlattı yersiz yere. Öyle bunaldım ki, ailemi bile görmek istemiyorum artık.
Benden küçükler iş güç sahibi oldu ailede, herkesin dilindeyim. Nasıl başarcam takmamayı. Ne deyip susturcam ağzını açanı. Bi el atın nolur.

Ev hanimligi kötü bir sey degil. Ayni durumum. Cok cok iyi anliyorum. Bosverin milleti...

Ben Almanya 'da genelde kariyer sahibi insanlarin oturdugu bir semtdeyim. Bir cok kadinin 2-3 cocugu var ve ev hanimligiyla gurur duyuyorlar. Öyle güzel yapiyorlar ki ev hanimligini. Kariyerlerini birakip temel görev dedikleri cocuk büyütmeye yogunlasmislar. Evet biliyorum is tecrübesi olsa , ekonomik özgürlük olsa bambaska bir keyifle ara verir insan kariyerine ama sizin simdi eviniz var aileniz var. Gurur duymaniz gereken bir isiniz var zaten üstüne de atanirsaniz bal kaymak olur

Soranlara , evimin patronu oldum cocugumu bakiciya birakmak istemiyorum cok sukur maddi olarak simdilik ihtiyacimda yok ben takmiyorum sizde kafaya takmayin işimi gucumu diyin... Ahh insanlar ne merakli bende iş bulamadigim zamanlarda yasamistim bir akrabamiz karsimda kahkaha atarak senin diplomanda bir ise yaramadi demisti.. Ben en azindan okudum onun cocuklarinin hicbiri okumadi o soylediginden sonra:işsiz:

Soruyla alakasiz sadece cocuklariniz kac yasinda? Ve onlarla kalileti olarak nasil vakit geciriyosunuz . Benim evlatlarim daha kucuk ama onlara simdiden bir cok seyi ogretme hevesindeyim . Etrafimda fikir danisicak pek kimsem yok . Mesela 3 yasinda ne yapabilirim onunla suan 10 a kadar ingilizce ve turkce olarak biliyo hani bu tarz ufak tefek ama daha baska seyler arayisindayim siz ne onerirsiniz.. ? Boyle bilgili bir anne gorunce dayanamadim soriyim dedim:)) konu sahibesi kusura bakma.:)
Bide gercekten okumus ve evlat sahibiysen ogrendiklerini ona aktarmalisin. Hele ki parasal derdin yoksa kendini millet dedi diye calismaya zorunlulugun varmis gibi hissetme . Cocuguna odaklan ve akisina birak..:)

Back
X