Ay ay fotoğraflı ! Burun ucu şişkinlik , bombe,

black1111

🦋
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
505
160
103
İstanbul
Kızlar 4. Ayım Doç . KBB oldum
ucu nu kesip atmak istiyorum 😭, doktor ödem diyor elime tümsek geliyor bastırınca şekil alıyor falanda ödem de geçince inş Burun ucu aşağı düşmez var mı benim gibi orta kalın olup sıkıntılı süreç yaşayan (masaj doktor izin vermiyor hiç bir hastasına )
1-2-3-4 ay ay resim ekledim

Son düzenleme:
ameliyat masası evet
Acaba fotoshop fln mi yapmis ondan sordum birbirinden cok farkli o ve diger resimler cunku e zaten sonraki 2 hafta bandajliydi sonrada odem sislik inecek gececek daha cok yeni dedi gecistirdi dimi
Burnunuza dokununca sertmi nasil uyusukmu deriyi hissediyomusunuz

Acaba fotoshop fln mi yapmis ondan sordum birbirinden cok farkli o ve diger resimler cunku e zaten sonraki 2 hafta bandajliydi sonrada odem sislik inecek gececek daha cok yeni dedi gecistirdi dimi
Burnunuza dokununca sertmi nasil uyusukmu deriyi hissediyomusunuz

alçıdan ilk çıkışında aynı ameliyatı masasında ki görüntü tabi yatay ben dik olarak yükledim . Canım elime yumuşak geliyor tümsek geliyor 🤷‍♀️😢 4. Ay şuan tam

alçıdan ilk çıkışında aynı ameliyatı masasında ki görüntü tabi yatay ben dik olarak yükledim . Canım elime yumuşak geliyor tümsek geliyor 🤷‍♀️😢 4. Ay şuan tam
Yani burun ucunun dusmesi normal benimde domuz burun gibiydi zamanla duzeldi dustu ama seninkine anlam veremedim kuzum sertse eger sanki baskasinin burnuna dokunuyomus gibiyse odemdir korkma ki onunde daha 8 ay var tamtamina seklinin oturmasi icin moralini bozma🤗

Yani burun ucunun dusmesi normal benimde domuz burun gibiydi zamanla duzeldi dustu ama seninkine anlam veremedim kuzum sertse eger sanki baskasinin burnuna dokunuyomus gibiyse odemdir korkma ki onunde daha 8 ay var tamtamina seklinin oturmasi icin moralini bozma🤗

bende anlam vermedim çok be

Size mesaj atmaya çalıştım olmadı🤷‍♀️

Merhaba,
fotograf göremedim ama kaldırdınız sanırım,benimde 26 sında 4 ay olcak sol tarafta kanat üstünde şişlik var,elleyince elime gelio:(geçen ay iğne yaptı 20 güne etki eder dedi ama anlamadım ya :(
Daha ne kdr beklicem bilmem

Merhaba,
fotograf göremedim ama kaldırdınız sanırım,benimde 26 sında 4 ay olcak sol tarafta kanat üstünde şişlik var,elleyince elime gelio:KK43:geçen ay iğne yaptı 20 güne etki eder dedi ama anlamadım ya :KK43:
Daha ne kdr beklicem bilmem

başka yükleyecektim yapamadım özelden yazıyorum ..

Dokununca ele sert geliyorsa bence kemiktir o bende de var boncuk kadar acayip bozdu burnumu şişlikler gittikçe daha da belli oluyor. Diğer ödemlerim var balon gibi dokununca şişlik olduğu belli ama kemik gibi ödem olması saçma geliyor. Doktor bana da alçıyı açar açmaz bak burada ödem var dedi dokundurdu ama 3 hafta oldu hala en ufak değişiklik yok.

Arnica bro jel var tavsiye ederim bu arada kemik gibi değilse ödemlerin çok iyi geçiriyor.

Dokununca ele sert geliyorsa bence kemiktir o bende de var boncuk kadar acayip bozdu burnumu şişlikler gittikçe daha da belli oluyor. Diğer ödemlerim var balon gibi dokununca şişlik olduğu belli ama kemik gibi ödem olması saçma geliyor. Doktor bana da alçıyı açar açmaz bak burada ödem var dedi dokundurdu ama 3 hafta oldu hala en ufak değişiklik yok.

Arnica bro jel var tavsiye ederim bu arada kemik gibi değilse ödemlerin çok iyi geçiriyor.

şiş sert ama bazen balon gibi offf kafam çok karışık .. özelden atayım foto bakın

Kızlar 4. Ayım Doç . KBB oldum
ucu nu kesip atmak istiyorum 😭, doktor ödem diyor elime tümsek geliyor bastırınca şekil alıyor falanda ödem de geçince inş Burun ucu aşağı düşmez var mı benim gibi orta kalın olup sıkıntılı süreç yaşayan)
Bu foto şimdi ameliyat sonrasının mı?? Hayatımmm kusura bakma ama becerememiş ☹️

Back
X