- 24 Aralık 2019
- 34
- 28
- 38
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size mesaj atmak istiyorumaynı sorunu yaşıyor musunuz![]()
Benim 8 . Gün. Baya baya indi ya şişlikDokununca ele sert geliyorsa bence kemiktir o bende de var boncuk kadar acayip bozdu burnumu şişlikler gittikçe daha da belli oluyor. Diğer ödemlerim var balon gibi dokununca şişlik olduğu belli ama kemik gibi ödem olması saçma geliyor. Doktor bana da alçıyı açar açmaz bak burada ödem var dedi dokundurdu ama 3 hafta oldu hala en ufak değişiklik yok.
Arnica bro jel var tavsiye ederim bu arada kemik gibi değilse ödemlerin çok iyi geçiriyor.
size mesaj atmak istiyorum
Benim 8 . Gün. Baya baya indi ya şişlik
İnşallah kızlarher cilt tipi farklı inş sorunsuz geçer hepimiz.in
Lütfen resim atarmisiniz özelden bende 2.aydayim 2 ve 4 arası nasıl farkBenim 2.ayda böyleydi şuan 4.aydayım baya azaldi
İnşallah kızlar
Kızlar 4. Ayım Doç . KBB oldum
ucu nu kesip atmak istiyorum, doktor ödem diyor elime tümsek geliyor bastırınca şekil alıyor falanda ödem de geçince inş Burun ucu aşağı düşmez var mı benim gibi orta kalın
Benim önden şahne yandan bombe gibi hafifledi amaMerhabalar, benim de burunumun ucu sol tarafta doktorun söylediğine göre ödemden kaynaklanan bi şişkinlik var buda burnumun önden yamuk gözükmesine sebep oluyor. Şuan 5. Ayımdayım kortizon iğnesi yaptı bir ay önce fakat bir değişiklik olmadı sizin son durumunuz nedir resimlerinizi gönderebilir misiniz özelden çok memnun olurum.
Resim atabilir misiniz rica etsemBenim önden şahne yandan bombe gibi hafifledi ama