• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay ben nerelere gidem :(

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Kizlar ben çok rezil oldum.
Komsumuz yeni doğum yapti misafirleri gelecekmis beni cagirdi gel yardim et diye.
Benim yemeklerin tstlilarim güzel olur hep derler.
Gittim diyorum iste çok güzel yaparim merak etme falan :(
Tekini yaktim, diğerini yaptik firindan cikardik alti Yanmis neyse dedik serbetini dokecegiz gittik içeride otururken unuttuk sogumuz şerbeti çekmedi tahta gibi oldu :(
Offff. Öyle kotu oldum öyle utandim ki.
Bos yere malzemelerini harcadim bide o kadar. Off.
Kaçar gibi geldim bide.

Nazar etmissin
Komsumuz yeni doğum yapti misafirleri gelecekmis beni cagirdi gel yardim et diye.
Gittim diyorum iste çok güzel yaparim merak etme falan :KK43:
Tekini yaktim, diğerini yaptik firindan cikardik alti Yanmis neyse dedik serbetini dokecegiz gittik içeride otururken unuttuk sogumuz şerbeti çekmedi tahta gibi oldu :KK43:
Kaçar gibi geldim bide.
kendine sıkma canini arada oluyor boyle

Gittim diyorum iste çok güzel yaparim merak etme falan :KK43:
Tekini yaktim, diğerini yaptik firindan cikardik alti Yanmis neyse dedik serbetini dokecegiz gittik içeride otururken unuttuk sogumuz şerbeti çekmedi tahta gibi oldu :KK43:
Kaçar gibi geldim bide.

nazar olmuştur
unutun hatırlamayın
bi kere banada olmuştu bena benzer bişey

teselli ediyim dedim ama ben olsam ben de utanırım :KK53:

çatlak:KK48::KK48::KK48:
GÜLEN BEBEK.gif

Üzülme . İyilik etmek istemişsin ama herkesin başına gelebilir böyle durumlar.
Ev sahibinin tepkisi ne oldu

talihsiz kaza yaşamışsınız ama bu herkesin başına gelebilir.kendinizi üzümeyin.arkadaşa katılıyorum.bencede aynı tatlıdan tekrar yapın ve gidin.peki komşunuz birşey belli etti mi size? kızmış mı?

Sakınılan göze çöp batar derler ya o hesap olmuş sizinki de .
Bence yarın 2 3 çeşit kek börek yapıp götürün . Bazen olabiliyor böyle talihsizlikler sıkmayın canınızı .

Nazara gelmissin tatlım. .ben nazara inanırım. ..ben bir kere hamur işi yaparken bir komşu geldi...fırına hep 3 tepsi birden atardim çok güzel piserdi. ..bir iki kelam etti...o gün bugündür 1 kerede 2 tepsi hamur işi guzel pişirsem sukredicem. ..ama nerde 1 sefer de 1 tepsi pişer anca ne diyeyim şükür ediyorum yine...

geçen günde arkadaşıma kek yapayım dedim kekim güzel oluyor diye ama bir gör nasıl oldu hahaha Hamur işine döner mi acaba diye arkasınahemen bir tane daha yyaptım o güzel oldu...:)

takma kafana boşver musait oldugunda yenisini yapıp götürürsun. ..

kaçmanız çok çok ayıp olmuş.
hem rezil edip hem bebekle kadını bırakmışsınız.
bari durup bebekle ilgilenseydiniz, kadın da rahat rahat işini yapsaydı.

nazar :)
bence siz aynılarından kendi evinizde yapın komşunuza götürün ayy çok utandım diye iki lafın belini kırın :)
nolacak canım insanlık hali olur öyle şeyleer :KK51:

Olur öyle şeyler,öyle zamanlarda inadına çirkin olur :D
Bence de evde yap götür kusura bakma niye öyle oldu anlamadım çok üzüldüm aksilik içim rahat etmedi de..

Back
X