22 tabi ergenlik 23 e kadar sürüyor....Ergen tripleri gibi geldi davranışınız yaşınız kaç?
doğru tahmin etmişim.22 tabi ergenlik 23 e kadar sürüyor....
Ama bu gördüklerimden korktuğum için
Şimdiden okul bitince şunu yaparsın bunu yaparsın dedikleri için
Annemi tanımıyorsunuz eğer sizi ararsa mutlaka bir şey öğrenmek için arar...bence bizim kadinlarimizda bu “sinirini cek, mesafeni koru” olayi cok yanlis anlasildi.
Üniversite okuyorum telefonla aradıBen sizi üniversite okuyor sanıyordum
Şimdiden araba alacagımın hayalleri var mesela hahahadoğru tahmin etmişim.
Ben sevgılıme karşıda böyleyim hatta saygısız dediğim bile olmuştur bu kontrol mekanizması yuzundenAnnelerine ‘benim sınırım/benim hayatım’ diye şsyan edenler sonra kocalara sus pus oturuyorlar . bakalım inşallah sende öyle olmaz
Annemi tanımıyorsunuz eğer sizi ararsa mutlaka bir şey öğrenmek için arar...
Uyandırmak istiyorsa mutlaka bir şey vardır
Ben eminim ki...iyi de anneye sinir koymak nasil oluyor? annenin sirtinda kambur olmasi falan? ariyorsa acmazsin olur biter uykudan uyanir uyanmaz kadina “benim ustumde hakimiyet kuramazsin” demek bana en basit ifadesiyle komik geldi.
ben de annemi cok sevmem aramiz iyi degildir ama arama sinir koymaya hic calismadim, zaten sinir gerektirecek bir durum olursa o sinir otomatik olarak olusuyor soz konusu anne olunca.
Seni anlıyorum. Ama bunu kırıcı olmadan yapmalısın. Ayrıca ailene tabi ki yardımcı olacaksın ama ilerde onların banka kartı olma. Bunu suistimal eden çok aile var. Ev al araba al şunu yap bunu yap olayına dönmez inşallahAy ne yapayım doluyum doluyum taşıcam yakında.....
Bu sabah da annemle kavga ettik....
sabahın köründe uyan diye kaldırıyor ha bu kavga sebebi değil ama amacı kontrolse benim için kesinlikle kavga sebebi...
buna dayanamıyorum ya her kim yaparsa yapsın...
Sert çıkarak sakın ha benim üzerimde hakimiyet kurmaya kalkma istediğim saatte uyanırım ki yaptıklarımın bütün sorumluluğunu alıyorum...
dedim, çünkü biliyorum ki herkesin beklentileri var,ileride devam edecek...
ben basit bir şekilde kendi hayatımı yük olmadan yaşamak istiyorum...
Kimseyi de karşılamamak istiyorum....
aile olsak bile benim bireysel olarak sınırlarım olmalı diye düşünüyorum...
yanlış mıyım?
şimdi koymazsam sınırları,koymadığım sınırlar sırtımda kambur olmaz mı?
Eğer bu aramasının sebebi vander erken kalk ders yap hoooo bla bla bak ileride bizim de şuyumuz buyumuz durumuysa elbette sınır koyacam...ben mevzuyu anlamadim embesil beynim agir mi basti nedir, sen univ. okuyorsun sanirim baska sehirde, annen sabah seni erken saat aradi diye sinirlendin dogrumu? eeee ne var bunda?
Bundan 4 yıl önceydi sanırım bizim başka çocuklarımız da var artık sen başının çaresine bakacaksınSeni anlıyorum. Ama bunu kırıcı olmadan yapmalısın. Ayrıca ailene tabi ki yardımcı olacaksın ama ilerde onların banka kartı olma. Bunu suistimal eden çok aile var. Ev al araba al şunu yap bunu yap olayına dönmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?