- 29 Eylül 2022
- 28
- 60
- 3
- 40
- Konu Sahibi benbahtsizbedevi
-
Onu da demişti arkadaslar. Yok inmiyor yüreğine boşuna yorulmayınbekar olsam adama ben talibimmm diyeceğim .konu sahibinin yüreğine inecek
adamı takıntı yapmış.evlerden ırakkkk.Onu da demişti arkadaslar. Yok inmiyor yüreğine boşuna yorulmayın
Hatirladim hatirladim ben deadam yeniden evleniriz diye boşanmıştı.
bdv top 10 listesinde iyi sıralardan yeri var üyenin ve konularının.Hatirladim hatirladim ben de
Zerre inanmıyorum yeniden evlendiğine. Oğluna hamilelik zamanlarından anılarını anlatıp duruyodur şimdi deBoşanalım tekrar evleniriz. Birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz demişti kocası hani. Bu konu sahibine de oldukça makul gelmişti . Tek kuruş almadan boşanmıştı. Adam tabi tekrar evlenmemişti bununla.
Bu da sinirleri bozulmuştu. 3.evliliğini yapan bi adamla tekrar evlenir misiniz diye konular açıyordu. Bi konusu da hamile karısını mağaraya götürmesi normal mi diye soruyordu. Hatta bi konusunda da kadının gündüz tuvalete gitmesi sorun olmuştu. Adam kadına gündüz vakti tuvalate mi gidilir diyordu.
Bir oğlu var.
Tekrar evlendiğini iddia ettiği adamin prestijli mesleğini de söylemişti. Adam profesördü.
Evlerden ırak konuları vardi.
Kk nın en saçma konularını her zaman bu arkadaş açmıştır.
BAKMA, İZLEME O ZAMAN DANAA derdim ben olsamBir kız arkadaş var okuldan.Öğretmen o da benim gibi.Patavatsız çoğu kişiylrie kavgalı biri.Benim zor dönemlerimde bana destek olmuştu ama bunu da herkese söylemiş.Zor zamanlar geçiriyor en yanındayım vs demiş.Neyse ben bana yapılan iyiliklere karşılık onu alttan aldım idare ettim taa ki 2 hafta önceye kadar.Onu arabayla evine bırakıyordum bana dedi ki geöende watsapta kocanın fotosubu paylaşmışsın ay nasıl olmuş öyle kusacaktım suratına dedi.ben de orda bişey demedim.Ertesi gün okula geldik.Yine konuşuyoruz kızlarla ordan burdan watsap fotomu değiştirecem eşimle başka foto koyacam dedim.sana yakışmıyor ki dedi.( eşim çirkin değil asla prestijli bir de mesleği var.)ben de yakışmasa bile suratına kusulacak kadar da değil dedim.o da köfteye benziyor dedi.ben dondum kaldım arkadaşlarım savunmaya geçti yakışıklı adam çok da zeki iyi biri vs vs diye.( okulda bu kadınla çoğu kişi konuşmaz uzak durur patavatsızdır) sonra mesaj attı bana alındın mı vs diye ben de cevap yazdım içimi döktüm.ne var nr yoksa özür diledi tamam dedim.ama okulda yüzüme bakmıyor güya.bakmasın önemli değil dün okul çıkışı karşıdan geliyordu ben de suratımı çevirmek istemedim. o da hakaret eder gibi dudağını bir büktü iyi akşamlar dedi ama ben vücut dilinden anladım onun sinirini zorakiliğini.
şimdi aynı okulda öğretmeniz bana ne tavsiye edersiniz? hiç konuşmamak yüzüne bakmamak mı en iyisi?
Boşanalım tekrar evleniriz diyor?
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık...www.kadinlarkulubu.com
evet evet o benimHani su onursuzlugun kitabini bastan yazan
Hi hi evet. Evlenmis olsaydiniz kosa kosa burda konu acardin senkızlar vallahi de billahi de yeniden evlendik.1 buçuk aylık da hamileyim.yeminle doğruyu söylüyorum
Cıkss ben inanmadımkızlar vallahi de billahi de yeniden evlendik.1 buçuk aylık da hamileyim.yeminle doğruyu söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?