- 29 Eylül 2022
- 28
- 60
- 3
- 40
- Konu Sahibi benbahtsizbedevi
Bir kız arkadaş var okuldan.Öğretmen o da benim gibi.Patavatsız çoğu kişiylrie kavgalı biri.Benim zor dönemlerimde bana destek olmuştu ama bunu da herkese söylemiş.Zor zamanlar geçiriyor en yanındayım vs demiş.Neyse ben bana yapılan iyiliklere karşılık onu alttan aldım idare ettim taa ki 2 hafta önceye kadar.Onu arabayla evine bırakıyordum bana dedi ki geöende watsapta kocanın fotosubu paylaşmışsın ay nasıl olmuş öyle kusacaktım suratına dedi.ben de orda bişey demedim.Ertesi gün okula geldik.Yine konuşuyoruz kızlarla ordan burdan watsap fotomu değiştirecem eşimle başka foto koyacam dedim.sana yakışmıyor ki dedi.( eşim çirkin değil asla prestijli bir de mesleği var.)ben de yakışmasa bile suratına kusulacak kadar da değil dedim.o da köfteye benziyor dedi.ben dondum kaldım arkadaşlarım savunmaya geçti yakışıklı adam çok da zeki iyi biri vs vs diye.( okulda bu kadınla çoğu kişi konuşmaz uzak durur patavatsızdır) sonra mesaj attı bana alındın mı vs diye ben de cevap yazdım içimi döktüm.ne var nr yoksa özür diledi tamam dedim.ama okulda yüzüme bakmıyor güya.bakmasın önemli değil dün okul çıkışı karşıdan geliyordu ben de suratımı çevirmek istemedim. o da hakaret eder gibi dudağını bir büktü iyi akşamlar dedi ama ben vücut dilinden anladım onun sinirini zorakiliğini.
şimdi aynı okulda öğretmeniz bana ne tavsiye edersiniz? hiç konuşmamak yüzüne bakmamak mı en iyisi?
şimdi aynı okulda öğretmeniz bana ne tavsiye edersiniz? hiç konuşmamak yüzüne bakmamak mı en iyisi?