ay bu ne kusacaktım suratına dedi köfteye benziyor dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benbahtsizbedevi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
28
60
3
40
Bir kız arkadaş var okuldan.Öğretmen o da benim gibi.Patavatsız çoğu kişiylrie kavgalı biri.Benim zor dönemlerimde bana destek olmuştu ama bunu da herkese söylemiş.Zor zamanlar geçiriyor en yanındayım vs demiş.Neyse ben bana yapılan iyiliklere karşılık onu alttan aldım idare ettim taa ki 2 hafta önceye kadar.Onu arabayla evine bırakıyordum bana dedi ki geöende watsapta kocanın fotosubu paylaşmışsın ay nasıl olmuş öyle kusacaktım suratına dedi.ben de orda bişey demedim.Ertesi gün okula geldik.Yine konuşuyoruz kızlarla ordan burdan watsap fotomu değiştirecem eşimle başka foto koyacam dedim.sana yakışmıyor ki dedi.( eşim çirkin değil asla prestijli bir de mesleği var.)ben de yakışmasa bile suratına kusulacak kadar da değil dedim.o da köfteye benziyor dedi.ben dondum kaldım arkadaşlarım savunmaya geçti yakışıklı adam çok da zeki iyi biri vs vs diye.( okulda bu kadınla çoğu kişi konuşmaz uzak durur patavatsızdır) sonra mesaj attı bana alındın mı vs diye ben de cevap yazdım içimi döktüm.ne var nr yoksa özür diledi tamam dedim.ama okulda yüzüme bakmıyor güya.bakmasın önemli değil dün okul çıkışı karşıdan geliyordu ben de suratımı çevirmek istemedim. o da hakaret eder gibi dudağını bir büktü iyi akşamlar dedi ama ben vücut dilinden anladım onun sinirini zorakiliğini.
şimdi aynı okulda öğretmeniz bana ne tavsiye edersiniz? hiç konuşmamak yüzüne bakmamak mı en iyisi?

Ay şok bi de hemen ikinciyi de mi yaptınız? O adamın netine güvendiniz de ikinciyi yaptınız acaba.
Mal kaçıran adam yaaa
Adamın 3.evliliği ve 2. Karısı. Ve aynı zamanda 3. Çocuğu.

Bu adama köfte benzetmesi çok çok iyimser kalıyor. Bu adam olsa olsa işkembe olur.

Bir kız arkadaş var okuldan.Öğretmen o da benim gibi.Patavatsız çoğu kişiylrie kavgalı biri.Benim zor dönemlerimde bana destek olmuştu ama bunu da herkese söylemiş.Zor zamanlar geçiriyor en yanındayım vs demiş.Neyse ben bana yapılan iyiliklere karşılık onu alttan aldım idare ettim taa ki 2 hafta önceye kadar.Onu arabayla evine bırakıyordum bana dedi ki geöende watsapta kocanın fotosubu paylaşmışsın ay nasıl olmuş öyle kusacaktım suratına dedi.ben de orda bişey demedim.Ertesi gün okula geldik.Yine konuşuyoruz kızlarla ordan burdan watsap fotomu değiştirecem eşimle başka foto koyacam dedim.sana yakışmıyor ki dedi.( eşim çirkin değil asla prestijli bir de mesleği var.)ben de yakışmasa bile suratına kusulacak kadar da değil dedim.o da köfteye benziyor dedi.ben dondum kaldım arkadaşlarım savunmaya geçti yakışıklı adam çok da zeki iyi biri vs vs diye.( okulda bu kadınla çoğu kişi konuşmaz uzak durur patavatsızdır) sonra mesaj attı bana alındın mı vs diye ben de cevap yazdım içimi döktüm.ne var nr yoksa özür diledi tamam dedim.ama okulda yüzüme bakmıyor güya.bakmasın önemli değil dün okul çıkışı karşıdan geliyordu ben de suratımı çevirmek istemedim. o da hakaret eder gibi dudağını bir büktü iyi akşamlar dedi ama ben vücut dilinden anladım onun sinirini zorakiliğini.
şimdi aynı okulda öğretmeniz bana ne tavsiye edersiniz? hiç konuşmamak yüzüne bakmamak mı en iyisi?
Uzak durun kafanız rahat olur. Başkasına sarar zaten. Lafını sözünü bilmeyen nezaketten haberi olmayanlardan uzak durmalı

Bu kadın gerçekten öğretmen olamaz, değil mi? KK sizden korkulur, B benbahtsizbedevi 'yi iyi yakalamışsınız. Okuduklarımdam şok oldum.
Kendisi yazmıştı öğretmen olduğunu. 1 oğlu var. Daha lohusayken kocası boşadı bunu yani. Ve kocası da prof. Ilk karısından da çocuğu var. Bu kadından boşanmak istemiş. Konu sahibi istememiş. Adam da bunu kandirmak için bosanalim tekrar evleniriz diye kandirdi. Bu konu sahibi de inandi. Tek kuruş almadan boşandı. Sonra tabi sinirleri çok bozuldu. Kk nin unutulmaz üyelerinden biridir. Ve kk nin en saçma konularında tüm zamanların 1 numarasıdır.

Şu muhabbetin; 4 senelik eğitim fakültesi bitirmiş, bir kuşağı eğitmek için eline çocuk teslim edilmiş, daha nerde ne diyeceğini bilmeyen ve fakat toplumda "Hocam" diye hitap edilen insanların arasında geçmesi o kadar acınası, o kadar zavalli ve üzücü bir durum ki anlatmak istiyorum ama kelimeler kifayet edemiyor.

Türkçe, üzüntümü anlatabileceğim kadar zengin bir dil değil...

Gerçekten kendisinden bir şeyler ögrenebilecegimiz atanmış ya da atanmamış bütün meslektaşlarımın benimle hemfikir olduğunu düşünüyorum.

Sevgili konu sahibi... sözüm meclisten dışarı ama bir öğretmen olarak utanç duydum. Bu kişiyle görüşmeyi,selamlaşmayi derhal kesin.
Kesinlikle seviye yerlerde

Kendisi yazmıştı öğretmen olduğunu. 1 oğlu var. Daha lohusayken kocası boşadı bunu yani. Ve kocası da prof. Ilk karısından da çocuğu var. Bu kadından boşanmak istemiş. Konu sahibi istememiş. Adam da bunu kandirmak için bosanalim tekrar evleniriz diye kandirdi. Bu konu sahibi de inandi. Tek kuruş almadan boşandı. Sonra tabi sinirleri çok bozuldu. Kk nin unutulmaz üyelerinden biridir. Ve kk nin en saçma konularında tüm zamanların 1 numarasıdır.
Ne insanlar var, neler yaşıyorlar, burası acayip öğretici ve eğlenceli bir yer. üyeleri didikliyorsunuz, yalanını veya davranış bozukluğunu yakalıyorsunuz. Çoğunuz ilişki ve hayat uzmanı gibisiniz. Bedava akıl yeri, çok şey öğreniyorum.

Bildiğim kadarıyla yakın zamanda konusu yoktu gözümden kaçmadıysa.
O zaman buna benzer başka bir konuda gördüm. Bir hanım, eşinden boşanmış sonra barışmış, sonra ikinci çocuğu doğurmuş ve nikahsız yaşıyormuş. Yine de kocam diye söz edince ısrarla, bir üye de (kim olduğunu hatırlamıyorum) Senin kocan yok diye yazmıştı. Kahkaha attım o mesaja. Ben bundan söz ediyorum, sanırım kişiler farklı.

Ne insanlar var, neler yaşıyorlar, burası acayip öğretici ve eğlenceli bir yer. üyeleri didikliyorsunuz, yalanını veya davranış bozukluğunu yakalıyorsunuz. Çoğunuz ilişki ve hayat uzmanı gibisiniz. Bedava akıl yeri, çok şey öğreniyorum.
Ben de burdan gerçekten çok şey öğrendim. Müthiş tecrübe edindim.❤

o adam konu sahibiyle tekrar evlendiyse konu sahibi de bunu ispatlarsa benden bir çeyrek anacığımmm.edit:çeyreğim garantide çünkü yalandır tüm konuları gibi.:halay:

Bu konusu ve yazdığı yorumlara bakarak ortada eski veya yeni bir koca olmama ihtimali de oldukça yüksek.

Adamın 3.evliliği ve 2. Karısı. Ve aynı zamanda 3. Çocuğu.

Bu adama köfte benzetmesi çok çok iyimser kalıyor. Bu adam olsa olsa işkembe olur.
Üstelik öz çocuğuna mal bırakmamak için tüm malı mülkü görümce üstüne alan adama güvenip ikinciyi yapıyor

Türkçe, üzüntümü anlatabileceğim kadar zengin bir dil değil...
Boleyn Kizi Boleyn Kizi konuyla ilgisiz (Artık konu da çok umrumda değil.) ama lütfen Türkçe'ye sahip çıkın. Türkçe yabancı sözcüklerle istilaya uğramış bir dil. Öz Türkçe (Orta Asya kökenli), inanın çok zengin ve ifade kabiliyeti yüksek bir dil. Türkçe'yi araştırmanızı ciddiyetle öneririm. Ben de bir eğitimciyim ve üniversitede İngilizce dersler anlatıyorum, şu anda elimde imkan olsa bu ülkede yabancı dille eğitimi (Yabancı dil mutlaka bilmeliyiz.) yasaklardım. Türkçe'ye inanıyorum ve güveniyorum.

ama söylenecek söz değil ya sinirlerim tepemde

Az bile demiş. Ablacım valla bir gün kendimi vurursam senin yüzünden olacak bak yeminle. O iğrenç herifi koluna takıp gezdirmeye utanmıyorsun, o kadın senin adına utanmış. O kadın gerçek bir arkadaş bence doğruyu doğruca söylüyor bozma arkadaşlığınızı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X