- 29 Eylül 2022
- 28
- 60
- 3
- 40
- Konu Sahibi benbahtsizbedevi
-
peki sana bir soru madem gerçek arkadaş neden okulda kimse onunla konuşmuyor? herkes uzaklaşıypr?Az bile demiş. Ablacım valla bir gün kendimi vurursam senin yüzünden olacak bak yeminle. O iğrenç herifi koluna takıp gezdirmeye utanmıyorsun, o kadın senin adına utanmış. O kadın gerçek bir arkadaş bence doğruyu doğruca söylüyor bozma arkadaşlığınızı.
@Boleyn Kizi konuyla ilgisiz (Artık konu da çok umrumda değil.) ama lütfen Türkçe'ye sahip çıkın. Türkçe yabancı sözcüklerle istilaya uğramış bir dil. Öz Türkçe (Orta Asya kökenli), inanın çok zengin ve ifade kabiliyeti yüksek bir dil. Türkçe'yi araştırmanızı ciddiyetle öneririm. Ben de bir eğitimciyim ve üniversitede İngilizce dersler anlatıyorum, şu anda elimde imkan olsa bu ülkede yabancı dille eğitimi (Yabancı dil mutlaka bilmeliyiz.) yasaklardım. Türkçe'ye inanıyorum ve güveniyorum.
ya bu adamın sözüne de hala inanıyorsunuz boşanıp tekrar evlenelim diye kandırdı ayol adam siziya işte bilmiyorsunuz köyde yer açtırdı masraf yaptı oraya çilek tarlası yapacak çocuklar için bana da ev ve araba alacak zamanla.
ama sözünde durdu evlendi tekrarya bu adamın sözüne de hala inanıyorsunuz boşanıp tekrar evlenelim diye kandırdı ayol adam sizi
güldürdün beni sen çok yaşa e mi3 dil konuşan bir insan evladı olarak şunu söyleyeyim ki ne yandan bakarsanız bakın en zengin dil Türkçe. Boleyn kızı bence, Türkçe gibi bir dille bile duygularımı ifade edemedim demiş. Konu sahibesi ve konuları o kadar acaip ki, Türkçe bile yetişemez ciddyim. İnsan evlatları da, yarattıkları diller de bu bahtsızbedevi hatunu kariısında kifayetsiz kalıyor.
ama sözünde durdu evlendi tekrar
Ay şok bi de hemen ikinciyi de mi yaptınız? O adamın netine güvendiniz de ikinciyi yaptınız acaba.
Mal kaçıran adam yaaa
ya işte bilmiyorsunuz köyde yer açtırdı masraf yaptı oraya çilek tarlası yapacak çocuklar için bana da ev ve araba alacak zamanla.
canım zaten asla bırakmam bu sefer.1 buçuk aylık da hamileyim.Lütfetmiş köfte surat, değerinin bil bu sefer sıkı sıkı tut amman kaçırma
soruma cevap ver öyle git kadınla kimse konuşmuyor okuldaÇilek milek bey amca iyice fantaziye bağladı ben gidiyorum bu konudan başım beynim yandı. hasat zamanı haber edersiniz artık
Bana da fake geliyor.Üyenin bu konuda beğeni yaptığı ve kendi yazdığı mesajlara bakarak ; hayatında hiç evlilik yapmamış ve çocuk sahibi olmamış olması da mümkün.
canım vallahi feyk değilim neden innamıyorsunu?Bana da fake geliyor.
Ama en azından irmik yada umutsuz kadar insanı. Sinirini hoplatmıyor biraz güldürüp eğlendiriyor.
soruma cevap ver öyle git kadınla kimse konuşmuyor okulda
Hiçcanım vallahi feyk değilim neden innamıyorsunu?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendiya işte bilmiyorsunuz köyde yer açtırdı masraf yaptı oraya çilek tarlası yapacak çocuklar için bana da ev ve araba alacak zamanla.
diyelim ki haklı okulda neden herkes bu kadından kaçıyor kimse konuşmuyor?bence aleni, doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar. Kadın sana ayyy cnm prof mu kıskananlar çatlasın haydi inşallah deseydi ondan iyisi olmayacaktı2 tane 3 tane kadın, hepsinden birer çocuk kim olsa midesi bulanır o kadın yine kibar bile davranmış. Adamın prof olmasına bakarak zaten kocamış yaşta ve çoktan buruşmuş olduğunu düşünüyorum, eee gençsin paran var işin de var ne var o tiple b.k varmış gibi bu kadın bunun peşinden yıllardır koşuyor demiştir içinden ama dışından söyleyemeyip köfte surat demiş işte. Haksız mı?
annesinden öğrenmiştir canımBabam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?