ay bu ne kusacaktım suratına dedi köfteye benziyor dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benbahtsizbedevi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
28
60
3
40
Bir kız arkadaş var okuldan.Öğretmen o da benim gibi.Patavatsız çoğu kişiylrie kavgalı biri.Benim zor dönemlerimde bana destek olmuştu ama bunu da herkese söylemiş.Zor zamanlar geçiriyor en yanındayım vs demiş.Neyse ben bana yapılan iyiliklere karşılık onu alttan aldım idare ettim taa ki 2 hafta önceye kadar.Onu arabayla evine bırakıyordum bana dedi ki geöende watsapta kocanın fotosubu paylaşmışsın ay nasıl olmuş öyle kusacaktım suratına dedi.ben de orda bişey demedim.Ertesi gün okula geldik.Yine konuşuyoruz kızlarla ordan burdan watsap fotomu değiştirecem eşimle başka foto koyacam dedim.sana yakışmıyor ki dedi.( eşim çirkin değil asla prestijli bir de mesleği var.)ben de yakışmasa bile suratına kusulacak kadar da değil dedim.o da köfteye benziyor dedi.ben dondum kaldım arkadaşlarım savunmaya geçti yakışıklı adam çok da zeki iyi biri vs vs diye.( okulda bu kadınla çoğu kişi konuşmaz uzak durur patavatsızdır) sonra mesaj attı bana alındın mı vs diye ben de cevap yazdım içimi döktüm.ne var nr yoksa özür diledi tamam dedim.ama okulda yüzüme bakmıyor güya.bakmasın önemli değil dün okul çıkışı karşıdan geliyordu ben de suratımı çevirmek istemedim. o da hakaret eder gibi dudağını bir büktü iyi akşamlar dedi ama ben vücut dilinden anladım onun sinirini zorakiliğini.
şimdi aynı okulda öğretmeniz bana ne tavsiye edersiniz? hiç konuşmamak yüzüne bakmamak mı en iyisi?

Tokinin taksitleri sana kitlemesin adam dikkat et.
Adam tokiye yazılırsa ev onun üstüne olur. Taksidi bitene kadar devredemez. Yani ev adamın olur, vereceği de meçhul Bedevi yazılırsa Bedevi'nin üstüne olur, onun taksitlerini de konti garanti Bedevi'ye yıkar Ne akıllı adam, Bedevi'nin parası ile Bedevi'ye ev alacak.

Tokiye yazdırmak da büyük meseleymiş gibi yazması peki. Gider ben de yazılırım ama bilin bakalım ne eksik

Aynen öyle misscherry cim beni anlamana çok sevindim ❤

ya siz onu bunu boşverin de bu kadın sinirlerimi çok bozuyor hiç selam bile vermesem ayıp olur mu?

Hangi kadın ? Konu , içerik , olay , meslek vb hepsi bir kurguyken; kadını nerede göreceksiniz de selam vereceksiniz ? Hayalinizdeki karakterlerle de selamlaşmayıverin.

evet evet o benim

kızlar beni şikayet etmeseniz olur mu? son gelişmeleri gelir paylaşırım sizlerle
Ben geldim Bedevi
Eşiniz seni boşamak için yemin ettim demişti, evlenmişsiniz adam tepesinde ekmek mi kırdı?
Eşiniz yeminden dönmüş ama biz kararlıyız HayatBen bilindik diğer adlarınızla bahtsizbedevi, sonsuzlukveyolcusu, yildizliyagmurlugeceler, canimyavrumm, gunesdogacakbence hepinize hoşçakalın diyoruz yeniden.

Rica ediyorum lütfen dinlenip dinlenip gelmeyin, bizdekiler bize yetiyor, kontenjan dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…