- 29 Eylül 2022
- 28
- 60
- 3
- 40
- Konu Sahibi benbahtsizbedevi
-
Tatlım tokiden senin üstüne nasıl ev alacak ?yok ya o konu öyle değil.adam benim üstüme ev alacak tokiden ayrıca
Tokinin taksitleri sana kitlemesin adam dikkat et.annesinden öğrenmiştir canım
canım parasını o verecekTatlım tokiden senin üstüne nasıl ev alacak ?
Adam tokiye yazılırsa ev onun üstüne olur. Taksidi bitene kadar devredemez. Yani ev adamın olur, vereceği de meçhulTokinin taksitleri sana kitlemesin adam dikkat et.
Sizden kaçmıyorlar mesela belki de kadından kaçan herkeste sorun vardır.diyelim ki haklı okulda neden herkes bu kadından kaçıyor kimse konuşmuyor?
Sen de yedin. Yani doğru niye yemeyesin?canım parasını o verecek
Kadından kaçıyor olmaları sizin normal olduğunuz anlamına gelmiyor ki?diyelim ki haklı okulda neden herkes bu kadından kaçıyor kimse konuşmuyor?
Tokiye yazdırmak da büyük meseleymiş gibi yazması peki. Gider ben de yazılırım ama bilin bakalım ne eksikAdam tokiye yazılırsa ev onun üstüne olur. Taksidi bitene kadar devredemez. Yani ev adamın olur, vereceği de meçhulBedevi yazılırsa Bedevi'nin üstüne olur, onun taksitlerini de kontrol garanti Bedevi'ye yıkar Ne akıllı adam, Bedevi'nin parası ipe Bedevi'ye ev alacak.
Okuldakiler çok ayrım yapabilse senle de konuşmazlardı. Demek ki öyle çok da analiz becerisi yüksek bir ortam değil.diyelim ki haklı okulda neden herkes bu kadından kaçıyor kimse konuşmuyor?
Aynen öyle misscherry cim beni anlamana çok sevindim ❤3 dil konuşan bir insan evladı olarak şunu söyleyeyim ki ne yandan bakarsanız bakın en zengin dil Türkçe. Boleyn kızı bence, Türkçe gibi bir dille bile duygularımı ifade edemedim demiş. Konu sahibesi ve konuları o kadar acaip ki, Türkçe bile yetişemez ciddyim. İnsan evlatları da, yarattıkları diller de bu bahtsızbedevi hatunu kariısında kifayetsiz kalıyor.
ya siz onu bunu boşverin de bu kadın sinirlerimi çok bozuyor hiç selam bile vermesem ayıp olur mu?
pekiHangi kadın ? Konu , içerik , olay , meslek vb hepsi bir kurguyken; kadını nerede göreceksiniz de selam vereceksiniz ? Hayalinizdeki karakterlerle de selamlaşmayıverin.
evet evet o benim
Ben geldim Bedevikızlar beni şikayet etmeseniz olur mu? son gelişmeleri gelir paylaşırım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?