Ay çok yalnızım hiç arkadaşım yok :((

LaPerlaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
46
7
1
34
Kızlar Merhaba ben yurtdışından eşimin işinden dolayi izmir Karşıyaka'ya yerleşim 2 ay önce bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi yurtdışında burada tanıdığım kimse yok yurtdışındaken çok sosyal biriydim ama burada asosyal bir insan oldum çıktım hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum 8 yaşında bir kızım var okula gidiyor o yüzden calisamiyorumda oyle herkeslede anlasamiyorum aydın vicdana sahip olması gerekiyor anlasabilmem için dolayısıyla asosyal bi insan oldum çıktım eşimde çok üzülüyor bana sen kendin yapıyorsun arkadaş edin diyor ama nereden baslayacagimi bilmiyorum apartmanda komsuluk da yok herkes ya fok yasli ya calisiyor yaşım 26 şu saatten sonra kemiklesmis samimi arkadaşlık kuramazmisim gibime geliyor bi önerisi olan var mı :KK43:(

Mutlaka konu komşu tanışanileceğiniz birileri çıkar karşınıza sadece Ön yargılı olmayın insanlara karşı en azından tanıma şansı verin.

Valla apartman hayatından çok umutlu değilim açıkçası
Çalışın diyeceğim oda çocuk var dediniz
Ama çocuk okula gidince birkaç saatliğine kurslara sevdiğiniz yapabileceğiniz şeylere katılıp arkadaşlık edinebilir hemde kendinizi geliştirirsiniz :)

Ay ben önyargılı değilim zaten ama işte kendi Dostluklarimi arıyorum açıkçası beraber yemeğe kahvaltıya tiyatroya sinemaya gidebilecegim her derdimi paylasabilecegim 1-2 kişi olsa bile yeter ama dedigim gibi nasıl arkadaş edinecegimi bilemiyorum sonuçta çalışmiyorum okumuyorum komsuluk o da yok :((

Kızlar Merhaba ben yurtdışından eşimin işinden dolayi izmir Karşıyaka'ya yerleşim 2 ay önce bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi yurtdışında burada tanıdığım kimse yok yurtdışındaken çok sosyal biriydim ama burada asosyal bir insan oldum çıktım hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum 8 yaşında bir kızım var okula gidiyor o yüzden calisamiyorumda oyle herkeslede anlasamiyorum aydın vicdana sahip olması gerekiyor anlasabilmem için dolayısıyla asosyal bi insan oldum çıktım eşimde çok üzülüyor bana sen kendin yapıyorsun arkadaş edin diyor ama nereden baslayacagimi bilmiyorum apartmanda komsuluk da yok herkes ya fok yasli ya calisiyor yaşım 26 şu saatten sonra kemiklesmis samimi arkadaşlık kuramazmisim gibime geliyor bi önerisi olan var mı :KK43:(
ben izmirliyim o bölgede oturuyordum ben ederdim sana ama bende evlenip ant. yaya geldim iyi mi:D
izmir çok güzeldir insanları da öyle eminim bulursun sana uyan birini.

İzmir güzel ve sosyal yaşamı iyi olan bir şehir. Yaşlarımız birbirine uysaydı arkadaşlık edebilirdim sizinle. Gidip gezebileceğiniz çok yer var. :) :)

Halkeğitim ahşap takı tasarım resim vb kursları varçocuğunuzun okulda olduğu saatler gidin.
Hem kafa dağıtırsınız uğraş olur hem de arkadaş ortamınız olmuş olur.
Çocuğunuzu parka götürün
Çocuğunuzla oyunlar kurun
Çocuğunuzla alışverişe gidin okuldan gelince. Zaten 1 saat yapsanız sıkıntınız geçer.
Okula gidince çekin eşofmanları yürüyüşe çıkın dönüşte büyük bir markete girin iki reyon dolaşın
Aklıma gelenler bunlar.

Çocuğunuz okula gidiyor, onun arkadaşlarının anneleriyle samimiyet kurabilirsiniz. Onu bir faaliyete yazdırıp orda çocuğunu getiren annelerle samimiyet kurabilirsiniz. Ya da kendiniz bir hobi edinip o hobi sayesinde arkadaşlıklar kazanabilirsiniz. Çok zor değil arkadaş edinmek.

Çocuğunuz okula gidiyor, onun arkadaşlarının anneleriyle samimiyet kurabilirsiniz. Onu bir faaliyete yazdırıp orda çocuğunu getiren annelerle samimiyet kurabilirsiniz. Ya da kendiniz bir hobi edinip o hobi sayesinde arkadaşlıklar kazanabilirsiniz. Çok zor değil arkadaş edinmek.
Kiz sen nerelerdesin?

Kızının okul arkadaşlarının anneleri ile arkadaşlık kurabilirsin
okul aile birliğine üye olabilirsin ..

Back
X