Ay çok yalnızım hiç arkadaşım yok :((

Bu yorum ayakta alkislanir.
Orası öyle ama yurtdışındayken türkiyede komşuluk mahalle kültürü falan olduğunu sanırdım hayal kırıklığına uğradım açıkçası kimse kimseyi tanımıyor bir komsumu ilk gördüğümde birbirimize gelip gidelim tanisalim diye teklif ettim ben çalışıyorum dedi :((

İzmir çok güzel bir yer, güzel yürekli aydın insanlarla dolu. Eminim bir süre sonra alışacak ve çok seveceksiniz :KK56:

Orası öyle ama yurtdışındayken türkiyede komşuluk mahalle kültürü falan olduğunu sanırdım hayal kırıklığına uğradım açıkçası kimse kimseyi tanımıyor bir komsumu ilk gördüğümde birbirimize gelip gidelim tanisalim diye teklif ettim ben çalışıyorum dedi :KK43:(

Ulke degistirmmissiniz tabiki basta zorluk cekeceksiniz.
Arkadas,cevre zamanla olacak seyler.
Siz cikin dolasin,size ki!se selam vermese bile selaminizi verin ki boyle boyle tanisacaksiniz.
Kurslara katilin.
Ki izmir cok sosyal ve ozgur bir sehir.
Sehrin tadini cikarin.
Ne zamandir izmirdeniz?
Aileniz yurt disindami?

Ben izmirin en kohnemis bi ilcesine gelin geldim sinema avm gezecek bi yer hic bisi yok cocugumda yok henuz komsulukta yok malesef ben ne yapayim?

Kızlar Merhaba ben yurtdışından eşimin işinden dolayi izmir Karşıyaka'ya yerleşim 2 ay önce bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi yurtdışında burada tanıdığım kimse yok yurtdışındaken çok sosyal biriydim ama burada asosyal bir insan oldum çıktım hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum 8 yaşında bir kızım var okula gidiyor o yüzden calisamiyorumda oyle herkeslede anlasamiyorum aydın vicdana sahip olması gerekiyor anlasabilmem için dolayısıyla asosyal bi insan oldum çıktım eşimde çok üzülüyor bana sen kendin yapıyorsun arkadaş edin diyor ama nereden baslayacagimi bilmiyorum apartmanda komsuluk da yok herkes ya fok yasli ya calisiyor yaşım 26 şu saatten sonra kemiklesmis samimi arkadaşlık kuramazmisim gibime geliyor bi önerisi olan var mı :KK43:(
izmir gibi bir yerde çok rahat arkadaş edinebilirsin...istediğin yaşta çok iyi dostlarda edinebilirsin.hiç üzülme.kurslara git orada hem bir şeyler öğrenirken bir sürü insanla da tanışırsın emin ol.bir sürü değişik hobilerine uygun kurslar mevcut.

Ulke degistirmmissiniz tabiki basta zorluk cekeceksiniz.
Arkadas,cevre zamanla olacak seyler.
Siz cikin dolasin,size ki!se selam vermese bile selaminizi verin ki boyle boyle tanisacaksiniz.
Kurslara katilin.
Ki izmir cok sosyal ve ozgur bir sehir.
Sehrin tadini cikarin.
Ne zamandir izmirdeniz?
Aileniz yurt disindami?
Maalesef herkes yurtdışında 2 aydır izmirdeyim :((

Kızlar Merhaba ben yurtdışından eşimin işinden dolayi izmir Karşıyaka'ya yerleşim 2 ay önce bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi yurtdışında burada tanıdığım kimse yok yurtdışındaken çok sosyal biriydim ama burada asosyal bir insan oldum çıktım hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum 8 yaşında bir kızım var okula gidiyor o yüzden calisamiyorumda oyle herkeslede anlasamiyorum aydın vicdana sahip olması gerekiyor anlasabilmem için dolayısıyla asosyal bi insan oldum çıktım eşimde çok üzülüyor bana sen kendin yapıyorsun arkadaş edin diyor ama nereden baslayacagimi bilmiyorum apartmanda komsuluk da yok herkes ya fok yasli ya calisiyor yaşım 26 şu saatten sonra kemiklesmis samimi arkadaşlık kuramazmisim gibime geliyor bi önerisi olan var mı :KK43:(
sızı ıyı anlıyorum
sıze komsuya gıt velılerle tanıs dıyen arkadaslar sanırım hıc gurbete cıkmamıs cevre edınmenın kolay bırsey oldugunu sanıyor belli.

ama cevre edınmek ya cok girgin olup kafanız uysada uymasada gorusmek demek ya secıcı olupaz ve oz ınsan demek bu kafanıza uyan arkadas gurubunuz da ha değince olmuyor ne yazık kı ...

hafta sonları esınızle gezersınız
ızmırde yapılacak cok sey var gezersınız ama sosyallesmek ıcın en ıyı yerlerden bırı bayanların her yas grubundan gıttıgı kurslar onlara yazılın derim.

ayrıca dısarıdan gelen kısı sızsınız elbette sıze daha hosgeldıne gelmeyen komsularınızaa ben geldımmm dıye zıllerıne basmanız abes kacar .. komsuluk arkadas ısı sosyallıge sohbetınızın guzellıgınden zıyade bıraz sans ısı

Bende türkiyeden yurtdisina gelin geldim ayni durumdayiz benimde sevdiklerim herkes türkiyede ama sen bana göre sanslisin en azindan dil problemin yok ben neyapayim yeni bir dil ögrenicemde buraya ayak uydurucamda iste of neyse ülkemizin engüzel sehirlerinden birindesin izmirde yasamak icin neler vermezdim en önemlisi ülkemde yasamak icin neler vermezdim ahhh ben bu kafama ne diye yabanci bir ülkeye gelirsinki

Izmir gibi kocaman bir sehirdesiniz kendinize hobiler bulup gittiginiz yerden arkadaslik kurabilirsinizz

Tamam bende karşıla dayım he he arkadaşın olayim :))

Back
X