Ay çok yalnızım hiç arkadaşım yok :((

Ay ben önyargılı değilim zaten ama işte kendi Dostluklarimi arıyorum açıkçası beraber yemeğe kahvaltıya tiyatroya sinemaya gidebilecegim her derdimi paylasabilecegim 1-2 kişi olsa bile yeter ama dedigim gibi nasıl arkadaş edinecegimi bilemiyorum sonuçta çalışmiyorum okumuyorum komsuluk o da yok :KK43:(

Ben ederim arkadaşlık hiç sıkıntı değil :)) zira bende şu ara o vaziyetteyim. Bi çok arkadaşımdan kazık yedgm için. Bende 22 yim

ben de şuan arkadaş sıkıntısı çekiyorum. uzun yıllar dostluk kurduğum iki insandan kazık yedim ondan sonra da bi daha arkadaş edinemedim. herkes bi tuhaf geliyo gözüme. bi yapmacık samimiyetsiz vs. kimse kafama uymuyo valla. kimisi samimiyetsiz kimisi geri kafalı kimisi çıkarcı her konuştuğumun bi hatasını gördüm. aynı yerde yaşıyo olsaydık arkadaş olurduk ne güzel :anneadayı::KK50:

ben de şuan arkadaş sıkıntısı çekiyorum. uzun yıllar dostluk kurduğum iki insandan kazık yedim ondan sonra da bi daha arkadaş edinemedim. herkes bi tuhaf geliyo gözüme. bi yapmacık samimiyetsiz vs. kimse kafama uymuyo valla. kimisi samimiyetsiz kimisi geri kafalı kimisi çıkarcı her konuştuğumun bi hatasını gördüm. aynı yerde yaşıyo olsaydık arkadaş olurduk ne güzel :anneadayı::KK50:

Ben sana yoldaş olurum can olursan canan olurum ;)

Kizlar benimde arkadasim yok sizinle ayniyim İstanbul da yasayan varmi aranizda destek olalaim birbirimizee

Kızlar Merhaba ben yurtdışından eşimin işinden dolayi izmir Karşıyaka'ya yerleşim 2 ay önce bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi yurtdışında burada tanıdığım kimse yok yurtdışındaken çok sosyal biriydim ama burada asosyal bir insan oldum çıktım hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum 8 yaşında bir kızım var okula gidiyor o yüzden calisamiyorumda oyle herkeslede anlasamiyorum aydın vicdana sahip olması gerekiyor anlasabilmem için dolayısıyla asosyal bi insan oldum çıktım eşimde çok üzülüyor bana sen kendin yapıyorsun arkadaş edin diyor ama nereden baslayacagimi bilmiyorum apartmanda komsuluk da yok herkes ya fok yasli ya calisiyor yaşım 26 şu saatten sonra kemiklesmis samimi arkadaşlık kuramazmisim gibime geliyor bi önerisi olan var mı :KK43:(
herkes önermiştir muhtemelen ama ben de yazcam :P kursa git en basiti belediyenin kursu bile olur:)

Okul aile birliğine üye olun bence. Hem ise yarar olursunuz hem de edineceginiz çevredeki insanlarla ortak noktaniz olur. Çocuk ve eğitim gibi.
Ben olsam öncelikle bunu düşünürdüm. Memnun olmazsam bir kursa giderdim.

Offff ya benimde hiç arkadaşım yok:KK12:
Ama ben pek istemem ya arkadaş hemen soğuyasım gelir yolda görsem görmemezlikten gelirim Walla bak sorun bende sanırım:KK51:

Ah ah aynı sorun bende de var 20 yasindayim tum arkadaslarim istanbulda kaldi. Bir tek erkek arkadasim var her seyimi onunla paylaşıyorum hic yalniz birakmiyor ama arkadasligin yeri ayri tabiiki eksikligi cok hissediliyor. Dedikodu yapmak, dert paylasmak gibisi yok

Kızlar Merhaba ben yurtdışından eşimin işinden dolayi izmir Karşıyaka'ya yerleşim 2 ay önce bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi yurtdışında burada tanıdığım kimse yok yurtdışındaken çok sosyal biriydim ama burada asosyal bir insan oldum çıktım hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum 8 yaşında bir kızım var okula gidiyor o yüzden calisamiyorumda oyle herkeslede anlasamiyorum aydın vicdana sahip olması gerekiyor anlasabilmem için dolayısıyla asosyal bi insan oldum çıktım eşimde çok üzülüyor bana sen kendin yapıyorsun arkadaş edin diyor ama nereden baslayacagimi bilmiyorum apartmanda komsuluk da yok herkes ya fok yasli ya calisiyor yaşım 26 şu saatten sonra kemiklesmis samimi arkadaşlık kuramazmisim gibime geliyor bi önerisi olan var mı :KK43:(

26 yasindasin 8 yasindaki kocaman cocuk yuzunden mi calismayacaksin ?? Bulabiliyorsan kendine bir is bul derim

bence aradığınız insan profiline çok uygun bir şehir ve semttesiniz
bir de çocuğunuzun yaşı gayet uygun çalışmanıza
öğreniminize göre yarı zamanlı tam zamanlı bir iş arayabilirsiniz bence

aman saçmsapan arkadaşlık edineceğine yalnızlık bazen en iyisi. ben de gene arkadaşlık iye dibimden ayrılmıyorlar sonra en büyük kazığı bana etıp gidiyorlar. Gerçekten senin yaptığın daha iyi. Eşin yokken yalnızlığın tadını çıkar eşin geldiğinde onunla çık gez eğlen .:KK69:

Ay ben önyargılı değilim zaten ama işte kendi Dostluklarimi arıyorum açıkçası beraber yemeğe kahvaltıya tiyatroya sinemaya gidebilecegim her derdimi paylasabilecegim 1-2 kişi olsa bile yeter ama dedigim gibi nasıl arkadaş edinecegimi bilemiyorum sonuçta çalışmiyorum okumuyorum komsuluk o da yok :KK43:(

bende şehir değişiliği yaptım eşimin tayini sebebyle bende cok yalnızımmm

Arkadaşım yazıyorum ama kk nın nasıl kullanıldığını bilmiyorum tam olarak ne yapacağımı

Back
X