• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay evlenesim var.

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Böyle pat diye söyleyince garip oldu gerçi de.
Ya ben kariyer iş güç düşünen, insanlığı değiştiricem diyen idealist kuzunun tekiydim.
İki senedir aramızda sözlendiğimiz müstakbel hayat arkadaşımla birlikte yaşıyoruz. Şimdiden güzel eşyalarımız, şirin bi dairemiz var kiralık da olsa. Dekorasyonunu, temizliğini yapmaktan zevk aldığım..
Benimki ise geceli gündüzlü çalışıyor, para biriktirelim de bi an önce evlenelim diye. Gözlerinin feri gitti çalışmaktan.
Bu iki buçuk senede işimden uzaklaştım, neredeyse hiç çalışmıyorum yemek tarifleri öğreniyorum, böreğinden baklavasına, onu geç dünya mutfağına açıldım. İncirli etler portakallı tavuklardan zevk alır oldum.
Ikea dan çıkmaz oldum. Ufacık evi doldurup taşırdım tablolarla süslerle.. Burdan da çok alışveriş yaptım hatta.
Ama bunlar bile yetmiyor, bi an önce evlenmek, çeyiz dizmek istiyorum.
Kariyer düşleyen ben, güzel evler düşler oldum. Daha evliliğe iki sene var. Malum bütçe birikimi..
Bu halim geçici bi heves mi yoksa tam teşekküllü bi ev hanımı mı oldum?
Bi yandan yediremiyorum da kendime.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ceyiz alışverişi öyle ya insanı kendine cekio :))). Cok başka heyecanı... yavaş yavaş almaya bak canım :)

Siz fazlasıyla hazırlık yapmış gibi duruyorsunuz..
İş sadece bir imza atmaya bakıyor..

Ya ben kariyer iş güç düşünen, insanlığı değiştiricem diyen idealist kuzunun tekiydim.
İki senedir aramızda sözlendiğimiz müstakbel hayat arkadaşımla birlikte yaşıyoruz. Şimdiden güzel eşyalarımız, şirin bi dairemiz var kiralık da olsa. Dekorasyonunu, temizliğini yapmaktan zevk aldığım..
Benimki ise geceli gündüzlü çalışıyor, para biriktirelim de bi an önce evlenelim diye. Gözlerinin feri gitti çalışmaktan.
Bu iki buçuk senede işimden uzaklaştım, neredeyse hiç çalışmıyorum yemek tarifleri öğreniyorum, böreğinden baklavasına, onu geç dünya mutfağına açıldım. İncirli etler portakallı tavuklardan zevk alır oldum.
Ikea dan çıkmaz oldum. Ufacık evi doldurup taşırdım tablolarla süslerle.. Burdan da çok alışveriş yaptım hatta.
Kariyer düşleyen ben, güzel evler düşler oldum. Daha evliliğe iki sene var. Malum bütçe birikimi..

Zaten evli gibi değil misiniz.. Evlilik kariyer planlamanıza engel olmaz, olmadığını görmüş olmanız lazım... Kariyerde yapabilirsiniz, evlilikte. Ha çocuk olunca bu durum biraz sıkıntıya girer ama onu söyleyeyim...

bende öyle...bi anda değiştim sanki ama senin kadar değil tabi.herkes evlenmek ister canım bi sorun yok.mutluluklar :)

Bende sizin gibiyim, cok idealisttim bende halada ideallerim var ama burdaki eslerle ilgili guzel konulari okudukca benimde acayip evlenesim geliyo ve benim sevgilim bile yok suan hatta unv.e hazirlanan bi liseliyim, düşündüğüm seye bak ya 😸
Neyse umarim hayalleriniz gerceklesir allah huzurlu guzel bi yuva nasip etsin size 😺

Bende sizin gibiyim, cok idealisttim bende halada ideallerim var ama burdaki eslerle ilgili guzel konulari okudukca benimde acayip evlenesim geliyo ve benim sevgilim bile yok suan hatta unv.e hazirlanan bi liseliyim, düşündüğüm seye bak ya 😸
Neyse umarim hayalleriniz gerceklesir allah huzurlu guzel bi yuva nasip etsin size 😺

ayy beni anlattın şu an aynı şeyleri yaşıyoruz ne olacak bu halim bilmiyorum şurda sınava bir ay var ben manyak gibi gelinliğin üstüne topuz modeli baktım geçen vallaha bu kadınlar kulübü bize yaramıyor arkadaşım özendiriyorlar mutlu mutlu evliliklerine cici çeyizlerine :1:

ayy beni anlattın şu an aynı şeyleri yaşıyoruz ne olacak bu halim bilmiyorum şurda sınava bir ay var ben manyak gibi gelinliğin üstüne topuz modeli baktım geçen vallaha bu kadınlar kulübü bize yaramıyor arkadaşım özendiriyorlar mutlu mutlu evliliklerine cici çeyizlerine :1:

Hihihi seninkide cok iyiymis dugun topuzu filan 😸😸😸 valla allah yardimcimiz olsun ya zaten kopuktum derslerden bu siteyle iyice koptum 🙈🙈

Hihihi seninkide cok iyiymis dugun topuzu filan 😸😸😸 valla allah yardimcimiz olsun ya zaten kopuktum derslerden bu siteyle iyice koptum 🙈🙈

bir de işin kötü yanı benim talibim bile var tamam desem iki seneye evli beş seneye çocuklu olurum herhalde ahahahah :1: kız yine iyi tutuyorum kendimi ben çocuk başımın etini yiyor :52::52:

Ceyiz alışverişi öyle ya insanı kendine cekio :))). Cok başka heyecanı... yavaş yavaş almaya bak canım :)

Evet. Derdim normal alışveriş değil. Özellikle çeyiz alışverişi. O ayrı bişey.
Ama sadece alışveriş değil benimkisi ev falan da istiyorum. Derdim bildiğin evlenmek yani. Hayır utanıyorum uğradığım değişimden :(

ablacım siz zaten birlikte yaşıyormuşsunuz şurda bir imzayı atmak kalmış zaten evinizi dizmişsiniz eşyalarınızı almışsınız dünya mutfağına bile açılmışşınız :1:böyle mutluysanız devam edin önemli olan mutluluğunuz size mutluluğu kariyerden ziyade bu durum veriyorsa hiç dert yapma kendine :16:

aynı durumdayız sanki :) bir yıl önce aman evlilik de ne deli miyim ben filan derdim sonra bir adam girdi hayatıma dünyaya tersten bakmaya başladım:103:
çeyiz hazırlığı yapıyorum
söz günümü nişanımı hayal ediyorum
bi evimiz var onun için mimarla görüşüyoruz
bende bu durumlara kendimi çok kaptırdığımı fark ettim dizginleri elime aldım
eee iş hayatından uzaklaşınca dönmek kolay olmyor bide ben daha ögrenciyimm:53:
geçen gün bir seminere katıldım da biraz dünyaya döndüm gerçek hayattan faydalanıyorum işe bile başladımmm:52:

Ayni evde evlenmeden yasamayi hic dogru bulmuyorum.. Yanlis anlamayin ahlaki yonden falan degil,o kimseyi ilgilendirmez..
Sadece büyùsu bozuluyor isin,imza haric evli gibi oluyorsun heyacani biter bir sure sonra..
İnsallah kisa zamanda evlenirsin..
Evini,yuvasini seven kadin guzeldir..

Back
X