- 23 Nisan 2019
- 307
- 116
- 103
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Dolgu eritme yaparsam daha kötü olur diyor kendi haline bırak diyor ama hiç geçmiyor gerçekten sürekli masaj yapiyorumGöz altı torvaniz yokken başınıza bela almışsınız gerçekten, bunu sadece doktorunuz cozem 3 hafta çok uzun bir süre bence tekrar gidip düzelmesine yardımcı olacak şeyler isteyin
1 hafta içinde morlukların ve şişliklerin geçeceğini 1 aya kadar da dolgunun oturacağını söylediler.imzaladığım kağıtta da klasik şeyler yazıyordu tüm riskleri kabul ediyorum gibisindenBirine daha danışın.
Yaptırmadan önce böyle olacağını ve 3 haftadan uzun süreceği konusunda bilgilendirme yaptılar mi?
Imzaladiginiz kağıtları iyice okudunuz mu?
Morluklara değil çöküklüge iyi geliyor.ama ben tövbe ettim bidahaAy bende düşünüyorum bu ışık dolgusu nu morluklarıma iyi gelir diye ama korktum şimdi...
Şimdi sizden duydum bu dolguyu araştırdım...bir Dr hastasına yaptirmamasini önermiş mesela çünkü onun gozaltinin hemen altında kemik varmış yağ dokusu yokmuş...bu yüzden yapilirsa böyle morluk oluşur demiş Dr ... inşallah böyle kalmaz tabiÖnceki hali de bu gayet normaldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?