Ay rezillik ya

Valla aslında bininci kez okuyordum daha fazla da okumak için silmeye çalışırken oldu:-) şaka tabi, uc dort kez okumusumdur ama :)ne bileyim okurum ben ya siz okumaz misiniz

okumam..ama bir kere eski sevgilim profiline bakıyordum ayrılmıstık..hani bilirsiniz ne paylasıyor üzülüyor mu diye:))) arkadaslıktan cıkarmıstık birbirimizi..ama paylasımı begenısı herkese acıktı...nilüfer aşk kitabını paylasmıs bir de not düşmüş ''ayrılmak kanun mu bu aşk kitabında '''diye o kadar hoşuma gitmiş ki farketmeden beğenıp günlerce dövünmüştüm.djfkfnklnvknvlnvkvn

Yaa dakikalardir gülüyorum çok tatlisiniz:KK48: unutulmuyor böyle anılar değil mi ah ya
amin hepimizin en büyük derdi boyle olsun, biraz aglatip biraz güldürsün:) 20 yaşındayım

Ilıski durumu falan olursa yeterince salak davranacagim zaten sevince şimdi bu olmamaliydi:KK75:
Ben sevdiğim çocuğa karşı ne salaklıklar yaptım saymayayım bile :D ama unutulup gidiyor :D

okumam..ama bir kere eski sevgilim profiline bakıyordum ayrılmıstık..hani bilirsiniz ne paylasıyor üzülüyor mu diye:))) arkadaslıktan cıkarmıstık birbirimizi..ama paylasımı begenısı herkese acıktı...nilüfer aşk kitabını paylasmıs bir de not düşmüş ''ayrılmak kanun mu bu aşk kitabında '''diye o kadar hoşuma gitmiş ki farketmeden beğenıp günlerce dövünmüştüm.djfkfnklnvknvlnvkvn
Ay sonra noldu sordu mu begenmişsin hayırdır falan diye :-)

Ay sonra noldu sordu mu begenmişsin hayırdır falan diye :-)

sordu...hayal görme be ne işim var senin profilinde kapat telefonu dedim:))9aman burnum düşmesin.....sonra arkadaslarım demez mi adama bu kız sürekli senin profilinde diye:D:D:D:D:D ayyy sinir olmustum.....

sende kuzenım begenmıs de:))))

Ya aynı okuldayiz ve ben uzaktan bakıldığında soğuk nevale tarzında bişeyim:KK48: böyle rezillikler şu aşamada olsun istemezdim ya
haha bende aynı soğuk nevaleyim :D hatta yakın arkadaşlarım odun derlerdi bana haklılar da :D olsun canım çok dert etme hatta bak ben baloda ayağım kaydı az daha duşuyordum aha dedim rezil oldum hoşlandığım çocuk da gordu iyi misin falan dedi bende rezil oldum diye uzuluyorken ona da alkol dokundu ve kendini kaybetti yanımda kustu falan sonra dedim içimden ne rezilliği sen boşver bunları :D daha kotusu de olabilirdi :F

sordu...hayal görme be ne işim var senin profilinde kapat telefonu dedim:))9aman burnum düşmesin.....sonra arkadaslarım demez mi adama bu kız sürekli senin profilinde diye:D:D:D:D:D ayyy sinir olmustum.....

sende kuzenım begenmıs de:))))
Ben sanırım salağa yatacağim ya o_O aman benim de burnum düşmesin :-) uyuyodum ben o saatte belli ki yanlışlıkla olmuş ne soruyosun falan diyeyim. Tam 1 suçlu psikolojisi :oops:

Ben sanırım salağa yatacağim ya o_O aman benim de burnum düşmesin :-) uyuyodum ben o saatte belli ki yanlışlıkla olmuş ne soruyosun falan diyeyim. Tam 1 suçlu psikolojisi :oops:

aynen aynen telefonumda konusma sayfası açık kalmıs dokunmusum herhalde haberım yok de:)

E o zaman siz de saapin.
Konusmayi okudum da bu nasil bir tarz, nasil bir hossohbetlilik nasil bir zeka urunu valla bir numarayim babinda kendimi simartmak icin yaptim deyin :)
Ya yemin ediyorum tekrar tekrar beğenmeye çalıştım facebooktaki o olmaz olasica beğen sembolü şurda olsa nolurdu arka arkaya gonderirdim bu mesaja :KK48: tam benim tarzımda söylemişsiniz vallahi bunu aynen diyebilirim :-)

haha bende aynı soğuk nevaleyim :D hatta yakın arkadaşlarım odun derlerdi bana haklılar da :D olsun canım çok dert etme hatta bak ben baloda ayağım kaydı az daha duşuyordum aha dedim rezil oldum hoşlandığım çocuk da gordu iyi misin falan dedi bende rezil oldum diye uzuluyorken ona da alkol dokundu ve kendini kaybetti yanımda kustu falan sonra dedim içimden ne rezilliği sen boşver bunları :D daha kotusu de olabilirdi :F
Yakın arkadaşlarım isveli cilveli derler bana :-) ama uzaktan bakan hiç anlamaz yansıtmam çünkü yapim böyle :cool: di mi ya, olabiliyor böyle şeyler sonuçta :oops:

Back
X