- 1 Mayıs 2014
- 591
- 347
- 63
- Konu Sahibi unutursamfisilda
siz bir de benim sevdiğim çocuğa nasıl rezil olduğumu bilseniz
buna rezillik demezdiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İroni mi var burada anlamadim ki :)
Teşekkür ederim yorumunuz için ama biz zaten konu sahibiyle bu konu üzerinde anlaşmışken biraz dış kapının mandalı durumu yaratmışsınız. Konu sahibini düzelttim çünkü bu tip konuşmanın gerçekten karizmasını çizeceğini düşündüm. Ben şahsen bu şekilde deforme edilmiş sözcük kullanan insanları itici bulurum. Tanıdığım bir çok erkek de aynı şeyi düşünüyor. Yani yaptığım uyarı konuyla ilgiliydi. Ayrıca ben burada İngilizceyi ya da Türkçeyi bir tek ben bilirim mi yazmışım? Bakıyorum bakıyorum göremiyorum öyle bir cümle:))) Siz kullanmaya devam edin efendim bu tip sözcükleri. Ama unutmayın dil öyle bir şeydir ki sizin bugün sempatiklik adına yaptığınız bir değişiklik bundan on yıl sonra dile yerleşmiş olur. Çocuklarınız, torunlarınız böyle uydurma, özünden kopmuş bir dil mi kulanmasını istiyorsunuz? Bu arada elbette herkes konuşurken ya da yazarken hata yapabilir. Ben de imla kurallarını kimi zaman yanlış kullanabilirim ya da bir sözcüğü yanlış yazabilirim ama asla bilerek ve isteyerek bir sözcüğü değiştirmem. Yine de teşekkür ederim :)hoşlanabilite kelimesini ben de kullanıyorum hatta bunun bir de olabilite versiyonunu da kullanıyorum. tabi arkadaş arasında. Türkçe kurallarını da gayet iyi bilirim. mesela birşey bir şey diye yazılır falan. ama burada konu sahibi samimiyetle bir şey yazmış düzeltmek nedir? emin olun ingilizce ability den çevrilmiş bir şey olduğunu biliyordur. tek Türkçe ve İngilizce bilen siz değilsiniz. burada da resmi bir yazışma söz konusu değil. içinden öyle gelmiş yazmış.![]()
Peki :)Hayır cnm çok hoşuma gitti demek istedim
Teşekkür ederim yorumunuz için ama biz zaten konu sahibiyle bu konu üzerinde anlaşmışken biraz dış kapının mandalı durumu yaratmışsınız. Konu sahibini düzelttim çünkü bu tip konuşmanın gerçekten karizmasını çizeceğini düşündüm. Ben şahsen bu şekilde deforme edilmiş sözcük kullanan insanları itici bulurum. Tanıdığım bir çok erkek de aynı şeyi düşünüyor. Yani yaptığım uyarı konuyla ilgiliydi. Ayrıca ben burada İngilizceyi ya da Türkçeyi bir tek ben bilirim mi yazmışım? Bakıyorum bakıyorum göremiyorum öyle bir cümle:))) Siz kullanmaya devam edin efendim bu tip sözcükleri. Ama unutmayın dil öyle bir şeydir ki sizin bugün sempatiklik adına yaptığınız bir değişiklik bundan on yıl sonra dile yerleşmiş olur. Çocuklarınız, torunlarınız böyle uydurma, özünden kopmuş bir dil mi kulanmasını istiyorsunuz? Bu arada elbette herkes konuşurken ya da yazarken hata yapabilir. Ben de imla kurallarını kimi zaman yanlış kullanabilirim ya da bir sözcüğü yanlış yazabilirim ama asla bilerek ve isteyerek bir sözcüğü değiştirmem. Yine de teşekkür ederim :)