Ay şimdi bağırıcammmm!!

Deryax-

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
138
223
18
Yahu arkadaş anlamıyorüm çocuk düsunüyoruuz bu ay diyip o ay hamile kalanlar nasil bisey anlamıyrumm . Komsu kızı yeni evlendi 6 aylık evli krunmayı braktık bu ay istyruz ccuk dedi ayy bi baktm hamileyim die aradı bikac kisi daha oldu boyle arkadaslarm flan bi kaçı biz dusun dusun habire dsunuyoz ama yok :) hayrlisi tabide sasiriyruum ben şok ben iptal :KK57:

Bende ayni dertten yakiniyorum.10 aydir korunmuyorum hala tik yok.benden sonra ewlenenler tikir tikir hamile kaldi ben hala bekliyorum.dusunmekten stresten kafalari yiyecem.kiskanc biri degilim ama elimde olmayaraktan artik kiskaniyorum hamile birini gormeye dayanamyorum.

Bende ayni dertten yakiniyorum.10 aydir korunmuyorum hala tik yok.benden sonra ewlenenler tikir tikir hamile kaldi ben hala bekliyorum.dusunmekten stresten kafalari yiyecem.kiskanc biri degilim ama elimde olmayaraktan artik kiskaniyorum hamile birini gormeye dayanamyorum.

Aynen canmm heray stres heray acaba bu sefer tamm mi demekden dsunmekden zaman bile gecmio . Benden sonra evlenenler ccuklarini buyutyo suan hastaneye bile gtmek istemiyorum sagima donuyrum hamile soluma dnuyorum hamile . Her ay aynı skıntı her ay hayal krıklıgı hakkmzda hayrlsı ya :( ama insanlara acayip sasryorum yani istedikleri ay hamile kalmiyolar mi ay ALLAHm ya

Aynen canmm heray stres heray acaba bu sefer tamm mi demekden dsunmekden zaman bile gecmio . Benden sonra evlenenler ccuklarini buyutyo suan hastaneye bile gtmek istemiyorum sagima donuyrum hamile soluma dnuyorum hamile . Her ay aynı skıntı her ay hayal krıklıgı hakkmzda hayrlsı ya :KK43: ama insanlara acayip sasryorum yani istedikleri ay hamile kalmiyolar mi ay ALLAHm ya
Ahh bacim ayni bende sen gibiyim.ilk basta hersey normaldi duzenli adet olurdum doktora gittim genel muayene icin yumurtaliklarin rahmin temiz kistin miyomun yok dedi.folic asite verdi.ama gel gorki 10 ay oldu hatta mayista 11 ay oluck korunmayi birakali hala bebek yok.her gun her an dusunmkten stresten adetlerin duzenslesti.tekrar doktora gittim muayene oldum bir suru catlamamis yumurtan var dedi.ilacla adet oldum hormon tahlili yaoildi prolaktin hormonum yuksek cikti.simdi onun icin ilac kullaniyorum dun bitti ilacim.ins dusmusturde bu ay hamile kalirim kendiliginden.biktim artik her ay beklemkten.ne olurdu sanki kendiligimizden pat diye hamile kalsak.

Ahh bacim ayni bende sen gibiyim.ilk basta hersey normaldi duzenli adet olurdum doktora gittim genel muayene icin yumurtaliklarin rahmin temiz kistin miyomun yok dedi.folic asite verdi.ama gel gorki 10 ay oldu hatta mayista 11 ay oluck korunmayi birakali hala bebek yok.her gun her an dusunmkten stresten adetlerin duzenslesti.tekrar doktora gittim muayene oldum bir suru catlamamis yumurtan var dedi.ilacla adet oldum hormon tahlili yaoildi prolaktin hormonum yuksek cikti.simdi onun icin ilac kullaniyorum dun bitti ilacim.ins dusmusturde bu ay hamile kalirim kendiliginden.biktim artik her ay beklemkten.ne olurdu sanki kendiligimizden pat diye hamile kalsak.

InsALLAH canmm düsmüstür. Ahh nerde pat die kalaydık simdiye bnmki knusmaya baslamısdı nerdeyse sende buyutuyo olurdun :) hayir stres yapma dusunme dio dr ama elde degilki dusunmemek stres yapmamak hele evde yapcak bisey yok aksama kadar tmizlik yap bitsin e otur dsun adetini hesapla ne kdar kaldi die yok belirti varmi ufacik seyi hamilelige baglamak falan . Rabbim görüyo çok bekleeden hayrlsiyla saglikli shhatli hayrli evltlar nasb etsin . Bende bazen okadar daraliyorum ki internette bile hamile kyafeti anali kizli ogullu dgum sonrasi fotolar grunce agliyiveriyorum :(

Kafaya takmamak elde degilki.anca hamile kaldigim zaman dusunmeyi birakabilirim :) ins bizde en kisa zamanda bebisimize kavusuruz.sen ne kadarlik ewlisin doktora gittin mi hic...???

Kafaya takmamak elde degilki.anca hamile kaldigim zaman dusunmeyi birakabilirim :) ins bizde en kisa zamanda bebisimize kavusuruz.sen ne kadarlik ewlisin doktora gittin mi hic...???

InsALLAH :) 2.5 sene oldu canm 2 snedir istyruz bizde gittim esimle braberde gittik bi sorun cikmadi cok skur benim iltihap ve enfeksiyonum gecmek bilmedi sadece dr. Gecen ay adetin 3. Gunu gel dedi hapla tedavi baslayalm dedi hamile kalmazsan tuplerine baktrmani istcem dedi ama gidemedim bu ay gelcek aya kaldı bakalmm

InsALLAH :) 2.5 sene oldu canm 2 snedir istyruz bizde gittim esimle braberde gittik bi sorun cikmadi cok skur benim iltihap ve enfeksiyonum gecmek bilmedi sadece dr. Gecen ay adetin 3. Gunu gel dedi hapla tedavi baslayalm dedi hamile kalmazsan tuplerine baktrmani istcem dedi ama gidemedim bu ay gelcek aya kaldı bakalmm
Bende 2,5 senelik ewliyim 10 aydir korunmuyorum hatta 11 olucak mayista.benim prolaktin duserse bizede ilacla tedaviye basliyacak doktor.aslinda ben hemen asilama istedim ama doktir ona gerek yok simdi o sonraki is dedi.bakalim eger bu ay adet olursam tekrar hormon tahlili yapturcm dusmus mu diye ins dusmusturr.senin enfeksiyonun varsa bol bol yogurt ye cok faydasini girursun.iltihap ve enfeksiyinda gebelige engel oluyo ayaklari usutmemek lazim bunun icin.

Bende 2,5 senelik ewliyim 10 aydir korunmuyorum hatta 11 olucak mayista.benim prolaktin duserse bizede ilacla tedaviye basliyacak doktor.aslinda ben hemen asilama istedim ama doktir ona gerek yok simdi o sonraki is dedi.bakalim eger bu ay adet olursam tekrar hormon tahlili yapturcm dusmus mu diye ins dusmusturr.senin enfeksiyonun varsa bol bol yogurt ye cok faydasini girursun.iltihap ve enfeksiyinda gebelige engel oluyo ayaklari usutmemek lazim bunun icin.
Ya insALLAH hic bir seye grek kalmadan hamile kalriz :( hersey ginlunce olsun ah ahh ben artk biktim evlendgimden beri 1 ay gecio obur ay gene cikiyo dr. Da dusuğe nden olur dedi bu ay gene fitil flan kullandim antbytik gecti gbi ama 2 aya tekrarlar gene dr.da ona gore biseyler yapcak hralde hic bilmyrum hakkmzda hayirlisi artk cokda bunaldim bliymusun hep hayal krıklıgı falan kolay degil 2 sene her ay hayl krıklığı :(

Biz 2 senedir istiyoruz ama olmuyo isyan etmeyin kızlar Rabbim den gelen herseye Hamdolsun yine de anlıyorum sizi bazı zamanlar hamile kadın gormeye bile tahammülü kalmiyo insanın bikiyo usaniyo her ay bi kiriklik yaşıyo bi daha ki ayı umutla bekliyo ama..... herseyin bir zamanı var diyorum bende taş değilim yeri geliyo bağıra bağıra Ağlıyorum ama ağlarken bile Hamdolsun diyorum Rabbim bizi Seviyo sevdiği Kulunu sinarmis acılar verirmis demekki çok Seviyo bizi şükürler olsun ondan gelen herseye... dua etmekten başka çare yok bi sebeple verecek elbet yavrularimizi her nasip vaktinde gizlidir.

Biz 2 senedir istiyoruz ama olmuyo isyan etmeyin kızlar Rabbim den gelen herseye Hamdolsun yine de anlıyorum sizi bazı zamanlar hamile kadın gormeye bile tahammülü kalmiyo insanın bikiyo usaniyo her ay bi kiriklik yaşıyo bi daha ki ayı umutla bekliyo ama..... herseyin bir zamanı var diyorum bende taş değilim yeri geliyo bağıra bağıra Ağlıyorum ama ağlarken bile Hamdolsun diyorum Rabbim bizi Seviyo sevdiği Kulunu sinarmis acılar verirmis demekki çok Seviyo bizi şükürler olsun ondan gelen herseye... dua etmekten başka çare yok bi sebeple verecek elbet yavrularimizi her nasip vaktinde gizlidir.

Mraba cnmm cok gzel soyledinn her nasip vaktinde gizlidir . Evet vardr bi hayr elvet skurler olsun tabiki gnede sorunmz yok yapilmicak bise yok çok şkür rabbim çok bekletmesin :(

Yok hayr daha hic bir tedavi gormedim dr. Hapla tedavi edicem hamile kalmazsan rahim filmi istcem dedi kistler varmis sag vve sol yumurtamda bi ay yumurtluyosan 3 ay yumurtlamazsin sen dedi
Canim bi doktorla kalma bence bana da kist demişlerdi sonra hiçbişey çıkmadı çok kolay geliyo onlara pat diye konusmak

Canim bi doktorla kalma bence bana da kist demişlerdi sonra hiçbişey çıkmadı çok kolay geliyo onlara pat diye konusmak

Bu ikinci dr. Gittiğim önceki bana direk tedavi falan uygulamadan rahim filmi istedi bnde bska yere gdiyim ddim oda tedaviden sonra rahim filmi istcem dedi ama ikiside ayni seyi soyledi kist için ama sadece birincide yumurtlama hakkinda ayni seyi soylemedi yumurtlamassin falan die bu ikinci gttiğim dedi 1 ay yumurtlarsin 3 ay olmaz die sadece

Bu ikinci dr. Gittiğim önceki bana direk tedavi falan uygulamadan rahim filmi istedi bnde bska yere gdiyim ddim oda tedaviden sonra rahim filmi istcem dedi ama ikiside ayni seyi soyledi kist için ama sadece birincide yumurtlama hakkinda ayni seyi soylemedi yumurtlamassin falan die bu ikinci gttiğim dedi 1 ay yumurtlarsin 3 ay olmaz die sadece
Her ay adet olmuyo musun duzensizlik mi var klomenle çatlama iğnesi kullandin mi hiç sıkma canını var çözümü canim

Bu iki yere gittigim de ozel bebegim aklima geldi direk aşılama sordum ama dgal yolla takiple yada hapla denemeden yapamayiz dedi dr.
Ben klomenle kullandım sadece bir ay üniversite hastanesine gereken sonra bıraktım 3 ay filan oluruna sıkıldım uğraşmaktan hastane kapilarinda umutsuzca surunmekten daha sonra özel basladim aşılama yaptırdık tutmadı

Back
X