Ay sonu nişanım var ve çok tedirginim=(((

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
mrb arkadaşlar.ayın 26 sında salonda nişanım var ve ben çok tedirginim.Havalar kötü gidiyor aslında hep yaz istedim ama tutturdu ailem yaza çok var bu ay olacak diye.salon olması iyi ama bu soğukta koşuşturmak var.kuaför fotorafçıı yağmur sel bir yandan.birde salonda elim ayağıma dolancak.nasıl giriş yapıcaz sırasıyla neyi nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum.davetiyemde daha basılmadı.en erken ne zaman elimizde olması lazım davetiyelerin???.

canım hiçbirşeyi kafana takma herşeyin keyfini çıkar eminim o gün heyecandan hiçbirşeyin farkında bile olmazsın ne kadar özel ve güzel bir gün senin için bu yüzden yagmurdu havaydı hiç düşünme allah sağlık versin hersey olur biter

Nişanın bu ay olsun ama düğünün kesinlikle ilkbahar-yaz da olsun..
Bence davetyelerınde en geç 20'snde olsun elınde.
Benim ablamın nişanı söyle olmuştu ;davetlıler geldı, davetlılerı aılem ve erkek tarafının aılesı karşıladı.Herkes masalarına oturdu zaten ,sohbet fln fişman sonra ablamla eniştem geldii ..Muzık ,yemek fln derken takı takmak ısteyenler taktı tebrık edenler falan sonra fotoğraf merasimi başladıı :))
Büssürü foto cektırdıler .Biizim nişanda oynama falan olmuyor ben pek bılmıyorum oynananlar da oluyordur belkı.
Benim sevgilim de bana düğünümüzde davullu zurna falan calar oynarlar demişti..Ben istemem öyle yaa :S

benım de kasımın ilk haftasında nısanım var. ve herseyi nasıl halletcegimi bilmiorum. ama şunu cok iyi biliorum ki zamanı gelince hepsi bir bir halledecegim :).

hayırlı olsun arkadaşım seninkide..salon tuttuk rahat edelim ıvır zıvırla uğraşmayalım diye ama bu havalarda kim gelcek..salon bomboş olursa çok üzülürüm.düğün zaten blli değil ama olursa yaz olcak zaten..haziranda söz olunca arası fazla olmasın diye tutturdu ailem.ama hiç içime sinmiyor.tek tesellim bu aylarda düğün yapanlarda var

Benim düğünüm Aralık'ta olmuştu. Yağmurluydu hava. Hiç sorun olmadı. Kuaför fotoğraf falan bunlar güzel heyecanlı şeyler. Havanın yağmurlu olduğu bile gelmiyor aklına.
Salonda da hiçbir şey anlamıyorsun heyecandan. Yani ne kadar şunu yapıcam bunu yapıcam desen de uçuyor aklından hepsi. O yüzden akışına bırak.
Davetiyelerin de 2 hafta kala elinde olması lazım. Dağıtım ancak yapılır..

önümüzdeki hafta davetiyeleri alcam elime inş.bu hafta olcaktı sorun çıktı..bayramdan önce ve bayramda dağıtırız.yaa düğüne gelen olursa nişan olunca hava da kötü olunca bilmiyorum yaa salon boş kalırmı korkusu var.

Seni seven insanlar yaz kış tanımıyor merak etme sen. Bizim salon doldu. Gelmemek için bahane uyduracak insanlar yazın da bir şey buluyor merak etme. Benim nişanım yazın olmuştu. Gelmeyenler saçma sapan bahanelere sığınmıştı. Bu konuda hiç düşünmene gerek yok.

yaa birde üşürmüyüm soğuk olurmu naısl olur diye dşünüom ne bileyim aslında belkide ailem diretti ben yazı isteidm die isteksizm anlamadım

Canım ne kadar strese girmişsin sen ya :))

Benim ayın 19'unda nişanım, aralıkta da düğünüm olacak inşallah, inan senin yarın kadar stres yapmıyorum

Herşey hallolur, bunlar bir şey değil, hele ki salonda yapıyormuşsunuz. Ben millet gelmezse diye hiç kafama takmadım, beni seven insan zaten gelir, gelmeye niyeti olmayan hiçbir zaman gelmez. İnsan başkasına ne kadar alaka gösterirse kendisiyle de o kadar ilgilenilir. Sen ve ailen daha önce insanların özel günlerinde yanlarında olduysanız ne yapar eder gelirler merak etme. Başka türlüsü ayıplanır genelde.

benim nışanım aralık - düğünüm kasımda oldu ve hava muhteşemdi ne yağmur ne başka birşey
kısmette ne varsa o bu kadar kafaya takmayın...

Nişanlanmak isteyip de nişanlanamayanlarda var mesela ben
Yine şanslısın yani durumun çok iyi . Bence telaş yapma pek yağışlı değil havalar dah açok soğuk bastırdı ama o sorunu da salon çözüyo . Bence telaş etmemelisin bu kadar canım . Normal kuaförüne gider hazırlığını yaparsın . Sadece heyecan yapmamaya çalış .
Mutluluklar dilerim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…