Ay Tutulmasi Star tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle başarıya imza atan D Prodüksiyon’dan yeni sezonda yeni bir dizi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Daha önce adı Kızlarım olarak duyurulan dizinin adı ”Ay Tutulması” . Dizinin başrol oyuncuları Naz Elmas, Kenan Ece, Nur Erkul, Laçin Ceylan, Mesut Akusta, Tülay Günal ve Mehmet Esen.

İki kız kardeşin dramatik hikayesini konu alacak olan dizide Naz Elmas, kız kardeşi ve aşkı arasında kalan bir kadını canlandıracak. Yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği dizinin senaristleri Sema ve Suna Tensi.

Dizi Ağustos ayında Star Tv’de ekranlara gelecek

$140116501.webp

tine naz elmasın oynadığı konusu buna benzer bir dizi daha vardı sanki birzamanlar.... hatta nebahat cehre annesi oluyordu ama dizinin ismini hatırlamıyorum yaa, amaan aynı şeyleri ısıtıp ıasıtıp önümüze koyuyotrlar:50::50:

tine naz elmasın oynadığı konusu buna benzer bir dizi daha vardı sanki birzamanlar.... hatta nebahat cehre annesi oluyordu ama dizinin ismini hatırlamıyorum yaa, amaan aynı şeyleri ısıtıp ıasıtıp önümüze koyuyotrlar:50::50:

candan ote dedigin dizi sanirim

Naz Elmas kesin iyi kardeşi, ya da ne biliyim haklı kardeşi oynar.

Çizgisinin dışına yine çıkmaz kesin.

Farklı rolle görebilsek iyi olur.
:kkk:

ımm tanıtım fragmanında öbür kardeş beyaz elbise giymiş

O zaman o iyiyi oynuyordur kanımca. :51:

Alışılmış bi dizi.. Bari Naz Elmas kötüyü oynasında bir farklılık olsun

Tutmayıp hemen bitmezse..

pazartesi gunu bostu iyi oldu izlerim..naz elmas'ta ilk kez kotuyu oynayacak bakalim becerebilecekmi

naz bu sefer kötüyü oynuyor hayret ama hiç yakışmamış.öbür kızda çok güzel.kavak yellerinde oynuyodu dimi.çok değişmiş.güzelleşmiş..:71:

naz elmas sanirim bir haziran gecesinde basariliydi ya da bize geldi..
naz haziran gecesiyle birlikte bitti

haziran gecesi'nin tekrarlarını veriyor kanal de orda bile naz berbat oynuyor.hele bir gülüşü var evlere şenlik.böyle köyü oyuncu olup para kazanmak bir tk bizim ülkemize has bir özellik sanırım:46:

cok klasik bir senaryo..izledim ama heyecansiz olacaklari tahmin ederek..uzun omurlu olacagini sanmiyorum daha orjinal bir senaryo bulsunlar artik :63:

Back
X