• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayağımda Aksaklık Olup Olmadığını Nasıl Fark Edebilirim

Sonradan aksama olurmu bilemem ama vuran ayağı yaralayan ayakkabılar insanın yürüyüşünü değiştiriyor. Benimde ayaklarım çok hassastır,yeni aldığım ayakkabı ile uzun süre duramam,önce evde giyer ayağımı alıştırırım.
Geçenlerde olmayacak şey oldu ve spor ayakkabım vurdu topuk kısmını,uzun süre yürüyünce,haliyle aksadım bende eve gelene kadar,yürüyüsüm değişti. O sıyrık geçene kadar zorlandım,sürtünüp acıyacakmış gibi temkinli adımlar attım.
Sizinkide böyle bir durum olabilir. Yinede doktora uğramanızda fayda var.

Neden ? Doktorlar adam yemiyor korkma :kk77: bişey çıkmaz ondan sen rahat ol. Muhtelemen yürüyüş bozukluğu. Psikolojik de olabiliyor bu yürüme durumları.
Yok ya doktorlari kisisel olarak seviyorum ama muayene olamiyorum sanki kotu bisey cikacakmis gibi korku duyuyorum

Aslinda korkum doktordan degilde kotu bisdyden cikmasinsan

Ben genelde herkesi en ufak bi sıkıntıda doktora yonlendiriyorum ama kesinlikle ben gidemiyorum

Yok ya doktorlari kisisel olarak seviyorum ama muayene olamiyorum sanki kotu bisey cikacakmis gibi korku duyuyorum

Aslinda korkum doktordan degilde kotu bisdyden cikmasinsan

Ben genelde herkesi en ufak bi sıkıntıda doktora yonlendiriyorum ama kesinlikle ben gidemiyorum
Yanlış bişey bu yaptığın farkındasn ? Belki kötü bişey var erkenden önlem alınsa daha iyi değil mı ? Korkunun ecele faydası yok ... Ayrıca korkma kötü bişey de yoktur

Sonradan aksama olurmu bilemem ama vuran ayağı yaralayan ayakkabılar insanın yürüyüşünü değiştiriyor. Benimde ayaklarım çok hassastır,yeni aldığım ayakkabı ile uzun süre duramam,önce evde giyer ayağımı alıştırırım.
Geçenlerde olmayacak şey oldu ve spor ayakkabım vurdu topuk kısmını,uzun süre yürüyünce,haliyle aksadım bende eve gelene kadar,yürüyüsüm değişti. O sıyrık geçene kadar zorlandım,sürtünüp acıyacakmış gibi temkinli adımlar attım.
Sizinkide böyle bir durum olabilir. Yinede doktora uğramanızda fayda var.

Dediginiz gibi bi durum olabilir cunku gecdn yil sag ayagin cok yaralandi altinsan ustunden her tarafta yara vardi arkadan vuruyordu

Yurumeye bile zorlaniyordum acaba o donemde mi bisey oldu eger oyleyse acabs duzelme durumu varmudir

Dediginiz gibi bi durum olabilir cunku gecdn yil sag ayagin cok yaralandi altinsan ustunden her tarafta yara vardi arkadan vuruyordu

Yurumeye bile zorlaniyordum acaba o donemde mi bisey oldu eger oyleyse acabs duzelme durumu varmudir
Düzelir neden düzelmesin. Siz gidin doktora muhakkak. Kendi kendinizi korkutmayın yok yere.

o kadar vuran ayakkabıyla nasıl yürüdünüz ya, geçen benim ayağımı sıktı ayakkabı, üzerimde fazla nakit de yoktu, işportadan bir terlik aldım onunla döndüm eve, insanın ayağından başına kadar ağrıyor :(
muhtemelen o dönemden kalma bir yürüyüş sorunu oluşmuştur, doktora gidin o yönlendirir sizi.

o kadar vuran ayakkabıyla nasıl yürüdünüz ya, geçen benim ayağımı sıktı ayakkabı, üzerimde fazla nakit de yoktu, işportadan bir terlik aldım onunla döndüm eve, insanın ayağından başına kadar ağrıyor :KK43:
muhtemelen o dönemden kalma bir yürüyüş sorunu oluşmuştur, doktora gidin o yönlendirir sizi.
Valla mecburiyetten sıkısık donemimdi baska alma gibi sansimda yoktu baya bi sure giyindim

Back
X