Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaşlar 1 aydır ayaımda mantar var ve artık yeşil olmaya basladı ve surekli kasınıor BIKTIM ARTIK BIK-TIM! her türlü ilacı denedim doktor mantar olmaya da bilir ama olabilir de bilmiyorum dedi!! ?!?! Böle bi problem yaşıyan varsa ltfn!! İMDAT!
mrb arkadaşlar 1 aydır ayaımda mantar var ve artık yeşil olmaya basladı ve surekli kasınıor BIKTIM ARTIK BIK-TIM! her türlü ilacı denedim doktor mantar olmaya da bilir ama olabilir de bilmiyorum dedi!! ?!?! Böle bi problem yaşıyan varsa ltfn!! İMDAT!
ben çamaşır suyu suruyorm?! ama bazen işe yarıyor ama bazen işe yaramadıı da oluor :S baska ne yapabılırım?????? kına da deniyim cnms ii gelio olabilir :)