ayaımda mantar var İMDAT!!!

MiaNora

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
59
4
38
mrb arkadaşlar 1 aydır ayaımda mantar var ve artık yeşil olmaya basladı ve surekli kasınıor BIKTIM ARTIK BIK-TIM! her türlü ilacı denedim doktor mantar olmaya da bilir ama olabilir de bilmiyorum dedi!! ?!?! Böle bi problem yaşıyan varsa ltfn!! İMDAT! :mad::mad::mad::mad::cry::KK42:

mrb arkadaşlar 1 aydır ayaımda mantar var ve artık yeşil olmaya basladı ve surekli kasınıor BIKTIM ARTIK BIK-TIM! her türlü ilacı denedim doktor mantar olmaya da bilir ama olabilir de bilmiyorum dedi!! ?!?! Böle bi problem yaşıyan varsa ltfn!! İMDAT! :mad::mad::mad::mad::cry::KK42:
Olabilirde olmayabilirde mi dedi, bunu bende derdim ki illaki diplomamın olması gerekmiyor :KK12: Kimyasallardan uzak dur bir süre canım, iyi gelecektir.

oncelikle cok gecmis olsun
Benim babamda surekli olurdu oda kina surerdi iyi geldigini soylerdi

ben çamaşır suyu suruyorm?! ama bazen işe yarıyor ama bazen işe yaramadıı da oluor :S baska ne yapabılırım?????? kına da deniyim cnms ii gelio olabilir :) :KK51:

çamaşır suyumu aaaa şoktayım valla odamı sürülüyormuş yaaa..ben vicks duydum ve aynısefa kremi ama çamaşır suyu hiç duymamıştım

çamaşır suyumu aaaa şoktayım valla odamı sürülüyormuş yaaa..ben vicks duydum ve aynısefa kremi ama çamaşır suyu hiç duymamıştım

CANM BEN BABANNEMDEN DUYMUSDUM BU YONTEMI SURUNCE BAZEN ISE YARIOR BAZEN YARAMIOR DEMEKKI YARAMIOR CUNKE HER SEFERINDE YARAMIOR

X