- 1 Nisan 2017
- 86
- 12
- 88
- Konu Sahibi beyazjasmin
Ayak bileği lazer lipoliz yaptiranlar var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bakmayacağımLazer lipoliz nedir? Googledan bakamıyacağım
Sadece zeki insanlar mı lazer lipoliz nedir diye biliyorlarAranizda bu operasyonu geciren arkadaşlar varsa deneyimlerini paylasabilir mi ? Lütfen sadece zeki insanlar yazsin
Ayak bileğini ilk defa duydum ama kv göbeğine soğuk lipoliz yaptırmak istiyo şuan araştırıyo tiroid hastası olduğu için %50 ihtimal denildi aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama fikrimi söylemek istedim umarım yardımcı olabilmişimdirAranizda bu operasyonu geciren arkadaşlar varsa deneyimlerini paylasabilir mi ? Lütfen sadece zeki insanlar yazsin
Sadece zeki insanlar mı lazer lipoliz nedir diye biliyorlar![]()
DemekkiAranizda bu operasyonu geciren arkadaşlar varsa deneyimlerini paylasabilir mi ?
Lütfen sadece zeki ve kaliteli insanlar cevap yazsin
İki teknolijik kelime yazsam aha böyle bakacakKriterler yukseldi yalnız
Zeki ve kaliteliye cıktı
Şahsen ben zeki cevik ve ahlaklıyım
Tabi tabi ayak bileği inceliği önemli tabiDemekkiBibibella burdan anlağım lazer lipoliz aynı zamanda kaliteyide arttıyor galiba
İki teknolijik kelime yazsam aha böyle bakacakkişiler atar yapmiyormu
![]()
Merhaba. Soguk lipoliz değil, lazer lipoliz, yani lazer liposaction, buarada soğuk lipoliz hiç bir işe yaramiyor, arkadaşimla gittik yaptirdik. Kilo da verdik. Spor yaptik ama bende 2 cm. Gitti. Arkadaşim ayni kaldi. Açikçasi ameliyatsiz yöntemler para tuzağiAyak bileğini ilk defa duydum ama kv göbeğine soğuk lipoliz yaptırmak istiyo şuan araştırıyo tiroid hastası olduğu için %50 ihtimal denildi aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama fikrimi söylemek istedim umarım yardımcı olabilmişimdir
Bende yarın sabah prp yapacağım yüzüme,birazda ayak bileğime yapsın doktor zeki ve kaliteli adımlar atmak istiyorum artıkTabi tabi ayak bileği inceliği önemli tabi![]()
Uyarayım bari parası gitmesin teşekkür ederimMerhaba. Soguk lipoliz değil, lazer lipoliz, yani lazer liposaction, buarada soğuk lipoliz hiç bir işe yaramiyor, arkadaşimla gittik yaptirdik. Kilo da verdik. Spor yaptik ama bende 2 cm. Gitti. Arkadaşim ayni kaldi. Açikçasi ameliyatsiz yöntemler para tuzaği
Ben tşk.ederim cevap yazdiginiz için. arkadasim basen bölgesine başka uygulamalarda denedi kavitasyon. Fokuslu ultrason vb.. 2 yilda 4 bin tl. Parasi gitti..basenler ayni ki kiloda verdi sporda yapti. İnanmayin bu yöntemlereUyarayım bari parası gitmesin teşekkür ederim
Sizin söylediğiniz yöntem ameliyat mı oluyor ?Ben tşk.ederim cevap yazdiginiz için. arkadasim basen bölgesine başka uygulamalarda denedi kavitasyon. Fokuslu ultrason vb.. 2 yilda 4 bin tl. Parasi gitti..basenler ayni ki kiloda verdi sporda yapti. İnanmayin bu yöntemlere
Bilmiyorsun demek sende zeki ve kaliteli degilsin cıkışlar su taraftanTam olarak ne Yaptırmak istediğinizi açıklarsanız fikir beyan edebiliriz :)
Tşk.ler ayak bileklerimi inceltmek istiyorum. İki doktora gittim..birisi çok fazla sonuç alamazsin, biriside çok iyi sonuç alirsin dedi. Kararsiz kaldim. Cok takinti yapmadim, cok kalinda değil ama daha ince olsa daha zarif olur diye düşünüyorumTam olarak ne Yaptırmak istediğinizi açıklarsanız fikir beyan edebiliriz :)
Evet ameliyatSizin söylediğiniz yöntem ameliyat mı oluyor ?