Ayak bileği lazer lipoliz

Aranizda bu operasyonu geciren arkadaşlar varsa deneyimlerini paylasabilir mi ?
Lütfen sadece zeki ve kaliteli insanlar cevap yazsin

Aranizda bu operasyonu geciren arkadaşlar varsa deneyimlerini paylasabilir mi ? Lütfen sadece zeki insanlar yazsin
Ayak bileğini ilk defa duydum ama kv göbeğine soğuk lipoliz yaptırmak istiyo şuan araştırıyo tiroid hastası olduğu için %50 ihtimal denildi aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama fikrimi söylemek istedim umarım yardımcı olabilmişimdir

Ayak bileğini ilk defa duydum ama kv göbeğine soğuk lipoliz yaptırmak istiyo şuan araştırıyo tiroid hastası olduğu için %50 ihtimal denildi aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama fikrimi söylemek istedim umarım yardımcı olabilmişimdir
Merhaba. Soguk lipoliz değil, lazer lipoliz, yani lazer liposaction, buarada soğuk lipoliz hiç bir işe yaramiyor, arkadaşimla gittik yaptirdik. Kilo da verdik. Spor yaptik ama bende 2 cm. Gitti. Arkadaşim ayni kaldi. Açikçasi ameliyatsiz yöntemler para tuzaği

Merhaba. Soguk lipoliz değil, lazer lipoliz, yani lazer liposaction, buarada soğuk lipoliz hiç bir işe yaramiyor, arkadaşimla gittik yaptirdik. Kilo da verdik. Spor yaptik ama bende 2 cm. Gitti. Arkadaşim ayni kaldi. Açikçasi ameliyatsiz yöntemler para tuzaği
Uyarayım bari parası gitmesin teşekkür ederim

Uyarayım bari parası gitmesin teşekkür ederim
Ben tşk.ederim cevap yazdiginiz için. arkadasim basen bölgesine başka uygulamalarda denedi kavitasyon. Fokuslu ultrason vb.. 2 yilda 4 bin tl. Parasi gitti..basenler ayni ki kiloda verdi sporda yapti. İnanmayin bu yöntemlere

Ben tşk.ederim cevap yazdiginiz için. arkadasim basen bölgesine başka uygulamalarda denedi kavitasyon. Fokuslu ultrason vb.. 2 yilda 4 bin tl. Parasi gitti..basenler ayni ki kiloda verdi sporda yapti. İnanmayin bu yöntemlere
Sizin söylediğiniz yöntem ameliyat mı oluyor ?

Tam olarak ne Yaptırmak istediğinizi açıklarsanız fikir beyan edebiliriz :)
Tşk.ler ayak bileklerimi inceltmek istiyorum. İki doktora gittim..birisi çok fazla sonuç alamazsin, biriside çok iyi sonuç alirsin dedi. Kararsiz kaldim. Cok takinti yapmadim, cok kalinda değil ama daha ince olsa daha zarif olur diye düşünüyorum

Back
X