Ayak bileği lazer lipoliz

Araştırcam yaptıran ve faydasını yada zararını gören olursa yani bişi öğrenirsem sizede bilgi veririm

Tşk.ederim, ilginiz için..:)
bu kadinlar kulübü cok güzel bir site bugüne kadar çok şey ögrendim, iyiki böyle bir site açmişlar, kadinlar annelik, bebek bakimi vb..benzeri birsürü bilgisini paylasti ama malesef seviyesiz insanlar, ortami sulandiriyorlar, yapacak birsey yok, dertlerimizi paylaşmaya devam edicez.
Sevgiler :)

Tşk.ederim, ilginiz için..:)
bu kadinlar kulübü cok güzel bir site bugüne kadar çok şey ögrendim, iyiki böyle bir site açmişlar, kadinlar annelik, bebek bakimi vb..benzeri birsürü bilgisini paylasti ama malesef seviyesiz insanlar, ortami sulandiriyorlar, yapacak birsey yok, dertlerimizi paylaşmaya devam edicez.
Sevgiler :)
+1

Bu kadinlar kulübünün üye sayisi 450 binin üzerindeymiş, bir başlik açtim.
1 kişi atladi saçma sapan cvp lar yazmaya başladi, konuyla alakasiz. Bu kez de Zeki ve kaliteli insanlar cvp yazsin dedim. Bu laftan sonra 450 bin küsur kişiden, yine üzerine alinan cvp.lar yazanlar oldu :))))) ne diyim..

Ayak bileği kalınlığından ben de muzdaribim. Lazer lipoliz ya da liposuction tek çare olarak görülüyor. Yaptıran varsa fiyat ve başarı konusunda bilgi verirlerse çok sevinirim.

Ayak bileği kalınlığından ben de muzdaribim. Lazer lipoliz ya da liposuction tek çare olarak görülüyor. Yaptıran varsa fiyat ve başarı konusunda bilgi verirlerse çok sevinirim.

Ben bu operasyonu ocak ayinda olmayi düşünüyorum. Detayli olarak yaşadiklarimi yazacağim. Sevgiler

Back
X