- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 32
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
27 haftamdayım ayak bileklerim şiş mi kalınlaşmış mı anlayamıyorum ne yapmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ödem olabilir özellikle 30. haftadan sonra olabiliyo.
canım ben 35. haftamdayım bende şuan şişlik yok . . herkeste olacak diye bişey yok sende erken başlamış olabilir. . çok tuz tüketimi artırır. dediğim gibi benim ki sadece tahmin. hamilelikte şişlik. . çok fazla hareket etmek yada çok fazla hareket etmemekte arttırır. .ama daha 27 haftadayım erken değil mi ne yapmalıyım
canım ben 35. haftamdayım bende şuan şişlik yok . . herkeste olacak diye bişey yok sende erken başlamış olabilir. . çok tuz tüketimi artırır. dediğim gibi benim ki sadece tahmin. hamilelikte şişlik. . çok fazla hareket etmek yada çok fazla hareket etmemekte arttırır. .
kaç kilo aldın ?ama ben kendime çok dikkat etmeme rağmen oluyo hem kilo aldım çok hem çatlaklar şişlikler offff moralim alt üst oldu
12 kilo((((((kaç kilo aldın ?
benim yerimde olsan desene kendini sandığa kitlersin. vücudumda beyaz hiçbiyer kalmadı her tarafım derin çatlaklarla doldu. . hergün saçlarımı düzleştirip maşalayan ben. . saçımı toplamaya üşendiğimden sıcak havada bile şapka takıyorum. .12 kilo((((((
Vallahi aynısını bende yapıyorum:) ))))benim yerimde olsan desene kendini sandığa kitlersin. vücudumda beyaz hiçbiyer kalmadı her tarafım derin çatlaklarla doldu. . hergün saçlarımı düzleştirip maşalayan ben. . saçımı toplamaya üşendiğimden sıcak havada bile şapka takıyorum. .
ama umrumda değil. biraz üzülmeye başlasam aklıma direk bebeğim geliyo mutlu oluyorum. . sende öyle yap .
yataktan kalkıyorum o an üzerimde ne varsa üzeerime sırf kamufle etme amaçlı kabanımı takıyorum . . palyanço gibi dışardayım. . çok değiştim çok bence sen bu anının tadını çıkar 4 gündür ben sancımdan yerimde duramıyorum . . . korkutmak istemem ama acı gerçek :)Vallahi aynısını bende yapıyorum:) ))))
korktum valla((( çok şükür bizde şimlk sıkıntı yok inş olmazyataktan kalkıyorum o an üzerimde ne varsa üzeerime sırf kamufle etme amaçlı kabanımı takıyorum . . palyanço gibi dışardayım. . çok değiştim çok bence sen bu anının tadını çıkar 4 gündür ben sancımdan yerimde duramıyorum . . . korkutmak istemem ama acı gerçek :)
kendmle övünüyordum. . ilk başlarda bile tek bir baş dönmem miğde bulanmam olmamıştı . . 4 gün öncesinde olan hafif ağrılarımı zannediyordumki bunlar son ayın ağrıları. . meğer onlar asıl ağrının yavrularıymış .. . şu açıdan söylüyorum . zaten stresli zor geçecek anların olacak. . bu 20 li haftalarının tadını çıkar basit şeylere takılıp üzülme . .korktum valla((( çok şükür bizde şimlk sıkıntı yok inş olmaz
kendmle övünüyordum. . ilk başlarda bile tek bir baş dönmem miğde bulanmam olmamıştı . . 4 gün öncesinde olan hafif ağrılarımı zannediyordumki bunlar son ayın ağrıları. . meğer onlar asıl ağrının yavrularıymış .. . şu açıdan söylüyorum . zaten stresli zor geçecek anların olacak. . bu 20 li haftalarının tadını çıkar basit şeylere takılıp üzülme . .
35. haftamdayım bakalım ne zaman gelecek bizim sıpa. sezeryan olursa 3 hafta sonra. . strese girmene gerek yok her dk kötü acılar yok. mesela şuan çok iyiyim.ne kadar kaldı doğumuna???Ayy vallahi şimdiden stres oldum zaten
35. haftamdayım bakalım ne zaman gelecek bizim sıpa. sezeryan olursa 3 hafta sonra. . strese girmene gerek yok her dk kötü acılar yok. mesela şuan çok iyiyim.
sağol canım hepimizi inş. :)Ay hadi hayırlısı az kalmış allah kurtarsın:))darısı başıma