- 27 Haziran 2025
- 19
- 13
- 3
- Konu Sahibi EagleSea07
Ayak fetişi hakkında düşünceleriniz? Master seven kadınlar olduğunu duydum, erkek ayağı fetişi nasıl bir duygu, böyle olan varmı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
araştırayım mıEvet var böyleleri ki , araştır bulursun
Aha bence bu erkek
Ooooo nambırrrr nambırrrr
Anlamadım , soru sordum konuyu dağıtmaAha bence bu erkek
Ooooo nambırrrr nambırrrr![]()
Tecrübelen öylearaştırayım mısen araştırmışsın herhalde engin bilgilerini paylaşmaya gelmıs gibi duruyorsun
36.5 Saffet geldi aklıma. Ayağımın emcüklenmesini hayal dahi edemiyorum depiklerim herhalde herifi. Benim de aynı şekilde erkek ayağıyla işim olmaz![]()
Siteye hızlı giriş yapmışsınCinselliği sevgilim her gün istiyor, o her gün orgazm olurken, ben haftada bir veya iki kez olabiliyorum, onunla eş zamanlı olarak olması için ne yapmak nasıl davranmak gerekir? Analda istiyor ödül olarak haftada bir dedim bunu kabul etmedi bu durumda ne yapılmalı ? Teşekkürler
Tecrübelen öyle![]()
Yaz geldi herkese bir haller oldu. Ben ayak mayak sevmiyorum peki siz ne düşünüyorsunuz ayak fetişiyle ilgili konu sahibi?
Doğru evet, çok fazla var olduğuda kesinHiç anlamlandıramadığım bir şeydir.![]()
Master seven var teyzeAyak fetişi hiç kadın görmedim senin sorun nedir amca onu bi de bakim
Master nedemekMaster seven var teyze
Senin babandir teyzeMaster seven var teyze
Teyze olduğum için master be bilmiyorum evladım anlatsana biraz nasıl birşey ufkumuz açilsınMaster seven var teyze
Erkekleri zar zor seviyorum bir de ayaklarını sevecemAyak fetişi hakkında düşünceleriniz? Master seven kadınlar olduğunu duydum, erkek ayağı fetişi nasıl bir duygu, böyle olan varmı![]()