Walla yıkadım. Bir şey olmadı yani. Biraz yaktı o kadar.Arkadaşınızdan mantar bulaşmasa bile çamaşır suyu derinize zarar verecektir. Nasıl yıkadınız çamaşır suyu öyle masum bir şey değil ki :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Walla yıkadım. Bir şey olmadı yani. Biraz yaktı o kadar.Arkadaşınızdan mantar bulaşmasa bile çamaşır suyu derinize zarar verecektir. Nasıl yıkadınız çamaşır suyu öyle masum bir şey değil ki :/
Kaşıntı yapar tırnak görünmez olur etrafı pul pul olur anlarsınız yani
Şeklini kaybediyor yavaşça sararıp böyle top gi bi şişiyor , hissiz oluyor vsTırnak görünmez olur derken neyi kastettiğinizi anlamadım.
Aynı terliği kullanmakla bulaşıyor ama aynı yere basmakla bulaşmıyor. Bu nasıl oluyor anlayamadım ki. Sonuçta temas yok mu?Amma abartmissiniz
Benim de ayağımda mantar var yıllardır ne yaptıysam geçmedi. Kimseye de bulastirmadim şimdiye kadar
Aynı çorap aynı terlik kullanılmadığı sürece bir şey olmaz. Çamaşır suyu daha zararlı bu arada![]()
Terlik bakteriyi tutan bir malzeme sonucta. Diğer türlü zeminde bakteri saklanamaz, üreyip, bulasacak bir ortamı yok. Çok minik bir ihtimal aynı zeminden ötürü size bulasması.(mantık olarak böle olması gerekir)Aynı terliği kullanmakla bulaşıyor ama aynı yere basmakla bulaşmıyor. Bu nasıl oluyor anlayamadım ki. Sonuçta temas yok mu?
Ayaklarımı yıkadım. İlk önce sabunla, sonra çamaşır suyu ile sonra da mantar kremi sürdüm.Evet bulasici annemin terligini giymiyoruz onda da var. Ama nasil onlem alcaksiniz bilemedim ayaklarınızı yikayin kolanyagi sürün insallah bisey olmaz
Islak değil kuru zemin. Ama hemen ardından basmak zorumda kaldım. Ona canım sıkıldı.
Aynı terliği kullanmakla bulaşıyor ama aynı yere basmakla bulaşmıyor. Bu nasıl oluyor anlayamadım ki. Sonuçta temas yok mu?
Çok mu kötü olur? Ne olur sizce?
En bulaşıcı hastaliklar arasinda mantar havuz da misal su olmasina ragmen bulaşır
Doktora gidip ilac al. Birdaha da terlikle gezer misin de sağlık bu
Çorabını veya ayakkabısını giymedigin sürece bulaşmaz.Arkadaşlar bugün bir arkadaşım evime ziyarete geldi. Ayağında mantar varmış. Kendi gösterdi. Heryere de bastı. Birşey diyemedim tabi. O misafirlikte tabi ben de bastığı yerlere bayağı basmış oldum. Sizce bu şekilde bulaşmış olabilir mi bana da? Bulaştıysa ne yapmam lazım sizce?
Demek istedigim nem değil havuzun içi ve klorlanmis su da bile her yerde yasayabiliyor yani.Zaten mantar nemli ortamlardan bulaşır.