Ayak Şişliği ???

papatyass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
220
5
118
İstanbul
kızlar şu ayak şişmesi konusunda ne yapıyorsunuz? yorgunluktan mı yoksa yediklerimden mi şişiyor ben anlamıyorum. :çok üzgünüm: Dinlenince geçiyo gerçi sanırım yorgunluktan ayakta durmaktan falan oluyo.ama öle kısa süre uzanmalarla geçmiyo. ayaklarımı yükseğe dikip öle yatıyorum saatlerce.bi de en çok bilek kısmı şişiyo parmak kısımları o kadar değil.sizin şişlikler ne alemde? geçmesi için neler yapıyorsunuz?

canım benim de özellikle son 1 ay çok şişerdi bileklerim.Ayağını yukarı kaldırarak dinlendir ve masaj yap bileklerine.Hamilelikte normal aslında ama rahatsız ediyor işte,geçmiş olsun

benim ayaklarimda cok sisiyo dizlerimden asaga dogru hep siser, sabahlari kalkinca sislik yok ama aksama dogru bunlar benim ayaklarim mi diye sasiriyorum. cok ayakta kalinca yada oturunca oluyo, o yüzden ayaklarini uzatta otur, bide tuzlu yemicekmissin. hamilelikten sonra geceer insallah.

canım haklısın benim de gündüzleri şişiyo eve geliyorum uzatıyorum falan yok geçmiyo ancak sabah kalktığımda inmiş oluyo ama tabi sil baştan 2 saat sonra aynı :))) ama normal olduğunu ümit ediyorum ablamında davul gibi olurdu tokmak gibi çok komik oluyodu kaydirigubbakcemile3 delikafadulden eee çok gülmüşüm başıma geldi neyse bunları yaşayacaz napalım bitoşum için herşeye katlanırım ben. yeterki onlar iyi olsun

kaçıncı haftadasınızz biraz tuzu kesince düzeliyo kızlar, bende öle olmuştu bi ara tuzu fazla kaçırdım hemen böle romatizmelı teyzelerin ayakları gibi olmuştu :)) bi de sandalyede filan 10dk fazla oturmamak lazım bi dolaşıp sonra tekrar oturun

37+3 teyim ve yaklaşık bir aydır ellerim şişti, ayaklarım büyüdü. ne ayakkabılarım oluyor ayağıma ne de alyansım parmağıma. umarım doğumdan sonra normale dönerim. ayaklarım 37 iken şimdi 40 oldu neredeyse. dinlenince de geçmiyor.

artık hiç bir şey yapamıyorum.38.haftadayım..
zaten dinlenik durumdayım hareket ettiğim yok ama genede eller ayaklar hep şiş..

bende 37 haftama girdim ellerim ayaklarım bacaklarım kollarım yüzüm heryerim şiş :( son 2 haftadır ne zaman geçer bilmem ama doğumdan sonra serum vercekler ya dahada şişicem anlaşılan...

Bende ne yaparsam yapayım elim ayağım şiş.:1no2:Sinir oluyorum.:kızgın:Doğumdan sonra ne zaman geçiyor bu şişlikler.:sm_confused:

''seninkide dertmidir benimkinin yanında'' diyosunuz yani :roflol: ayyy ben 30. haftadayım daha beter duruma gelecem yani uufffff

konu eskimiş ama yazanların doğum yapmış olması benim için avantaj....
24. haftamdayım ve dün ayaklarımın şiştiğini gördüm ilk defa. sizce bunun için erken değil mi? korkuyorum çok...

Back
X