Ayak tırnağım

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
Pazartesi günü üzerine raf düştü, sıcğı sıcağına pek acı hissetmedim ama geceyi zor geçirdim. Ertesi gün mosmor oldu tamamı, doktora gidemiyorum ağrısı biraz olsun hafiflemiş durumda. Ama ayakkabı giyebilecek kadar değil. Derslerden geri kalmak istemiyorum başta acısına isyan ettim ama sonra şükrettim kızdım kendime.. Tahmini ne zaman geçer böyle bi sıkıntı yaşayan var mıdır? Ben takıntılı biri olduğum için gece gündüz ayağımı düşünüyorum, ayak tırnağı düşer diyorlar o mühim değil de acısı geçse yetecek..

Benim bir arkadasimin ayak bas parmaginda oyle bir sorun vari uzerine dahi basamiyordu ama bir haftaya gecmisti daha sert oldugu icin ayak parmal tirnagi cok uzun surmuyor agrisi zamanlada tirnak duser kendiliginden o fazla rahatsiz etmez seni aci konusundada.gecmis olsun.

insallah tesekkur ederim cevabınız ici, ayagımı sakatlamadan önce, bot alacağım diye hevesleniyordum ama şimdi sağlık her şeymiş daha iyi anlıyorum altından ayakkabı getirseler sağlık derim

Ay eminim çok acıyordur ama bence yinede gidin doktora belki siz acının tırnaktan geldiğini hissediyorsunuzdur ama belki ayak parmağınıza bisey olmuştur Allah korusun. Sağlık ihmale gelmez.

Ay eminim çok acıyordur ama bence yinede gidin doktora belki siz acının tırnaktan geldiğini hissediyorsunuzdur ama belki ayak parmağınıza bisey olmuştur Allah korusun. Sağlık ihmale gelmez.

Yürüyemiyorum ki, doktora götürecek kimse de yok, tırnağımın üstüne düştü parmak acımıyor yalnızca tırnak acı eşiğimin çok düşük olması da cabası

Yürüyemiyorum ki, doktora götürecek kimse de yok, tırnağımın üstüne düştü parmak acımıyor yalnızca tırnak acı eşiğimin çok düşük olması da cabası
Hay Allah tırnak acısı nedir iyi bilirim çok kötü gerçekten. Bir kaç güne geçiyor ama. Sargı bezi ile yavaşça sarıp kalın çorap giyseniz? En azından daha fazla zarar görmez

Hay Allah tırnak acısı nedir iyi bilirim çok kötü gerçekten. Bir kaç güne geçiyor ama. Sargı bezi ile yavaşça sarıp kalın çorap giyseniz? En azından daha fazla zarar görmez

Tüm gün yatıyorum ayağım havada, sağolsun ananem krem sürüyor ben bakmaya bile dayanamıyorum aklım çıkıyor. Sargılayıp patik giydiriyor, yatmaya da alışık değilim belim ağrıyor. Oturduğum zaman da parmağım zonkluyor. İnşallah kısa bi süreçte geçse de sınav maratonuna kaldığım yerden devam etsem..

Ananeniz en iyisini yapıyor evet yatmak enn iyisi yormamalisin ayağını. Allah beterinden saklasin. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…