• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ayak tulumu, footmuff, puset tulumu lazım mıdır?

noix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
25
7
1
37
istanbul'da oturuyorum ama soğuk yerlere gidip geliyoruz arada. oğlum giyinmekten çok hoşlanmıyor. acaba bu puset tulumu denen şeylerden almalı mıyım?

bir de hangi markayı önerirsiniz?

Mesajı yazalı bayaa olmuş ama belki gene de faydam olur o_O Ben de istanbul'da ikamet ediyorum ama gerek şehiriçi gerek şehirdışı çok geziyoruz. Ben kış bastırana kadar gerek görmemiştim ama havalar soğuyunca aldığıma hiç de pişman olmadım. Jj cole marka bundle me aldım ben. Ana kucağı için olan değil de puset için olanı aldım. Sıcak tutuyor baya. Benim oğlum da çok çabuk sıcaklıyor, ben sevsem de bazen öyle üstüne mont tarzı şey giydirdiğimizde çok huysuzlanıyor. Hemen puset tulumunun fermuarlarını tamamen kapatıyoruz oluyor bitiyor :) şehiriçinde her karda yürüyüşler yaptık, hava soğuk olsa da sahilde de ormanda da yürüyüşe çıktık, şehirdışı olarak da abant, ankara, bolu, bursa gezileri yaptık hepsinde de iyi ki almışız dedik. Başka markaların da var, mantığı aynı sonuçta. Bence kullanışlı birşeymiş. Benimki waterproof özellikli olanından değil, içi kürklü ama karşılaşırdan su geçirmez özelliği de çok elzem değil bence. Sonuçta yağmur yada kar yağarken rüzgar oluyor, ben yağışlı havalarda arabanın yağmurluğunu da taktım kullandım.

Back