ayakkabı değişimime inanamayacaksınız:)

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
halam 57 yaşında ve 38 yıl önce giydiği söz ayakakbılarını bu güne kadar saklamış ve bana verdi. çok eskimiş ve yıpranmıştı bende öyle kenara koydum durup duruyordu. sonra bunalrda bir değişiklik yapayım ne yapayım derken....

oje ile topuklarını pembeye boyadım. puanli bi kumaşım varıd onunla ayakkabıyı kaplayarak birleşim yerlwerine yine evdeki kadife kurdela ile kapattım. en son olarak ta yine evde bulunan bir nikah şekerinin üzerindeki gülü keserek ayakakbıma yapıştırdım. içine de çingene pembesi jarse kumaştan astar yaparak tamamladım! ne oalcğaını kestiremediğim için şimdilik sadece tekini yaptım. siyah olan orjinal hali bakalım beğenecek misiniz?

Eklentiler

• $Fotoğraf0028.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 273
  • $Fotoğraf0029.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 264
  • $Fotoğraf0030.webp
    26 KB · Görüntüleme: 263
  • $Fotoğraf0033.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 268
  • $Fotoğraf0035.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 245
  • $Fotoğraf0036.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 265
  • $Fotoğraf0038.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 259
ayy cok güzeI canım eIIerine sagIık ,ben giymiycek oIsam kesin atmıstım
bambaska bir ayakkabı oImus güIe güIe giy

eline sağlık canım güzel olmuş,
yalnız arkadaki kurdelayı çıkartırsan çok daha şık görüneceğini düşünüyorum

canım elıne saglık .eskı bır ayakkabıyı boyle degerlendırme cok akıllıca olmus .
ama beyaz gulu ben hıc begenmedım caım .ılla gul yapıstırcaksan sıyah ya da tabanıyla uygun olsun dıye pembe gul yapıstr derım

çok yaratıcı gerçekten, ellerine sağlık.. yalnız ben de gülü çok abartı buldum çok büyük olmuş oraya,daha küçük ve daha uygun bi renk olabilir..

çok teşekkürler herkese, eğer ayakkabı tasarımı yapyor olsaydım bende farklı malzemeler kullanırdım tabiki, amacım neler yapabildiğimi görmekti, elimdeki malzemeleri değerlendireyim istedim. bakalım yapıştırıcıyı naısl kullanmak lazım astarlamayı yaparken nelerle karşılaşabiliriz görmek için....

biraz mesleki bilgi diyelim, moda tasarım mezunuyum ve 4 yıldır branşımın öğretmenliğini yapıyorum zaten bu işten azıcık anlamaasam ayıp etmiş olurdum:)

Emeğine sağlık çok yaratıcı
Bende arkadaşlara katılıyorum gülü çıkarsan çok daha güzel olur

Arkada ki fiyongu aksesuar olarak mı koydun?
yoksa orda bi hata varda kamufle etmek için mi oraya yapıştırdın? :44:

Eğer süs olarak koyduysan çıkartman daha hoş bi hava katıcaktır ayakkabına..
Çok güzel olmuş ellerine sağlık bravo

:) kadife kurdela nın ek yeri arkada. onu kapatsın diye koydum o fiyongu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…