melisnaz ömrümün sahibi... Kayıtlı Üye 5 Ekim 2010 683 119 123 16 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melisnaz #1 arkadaşlar ayakkabı dünyasının internet sitesinden alışveriş yapan varmı sorun çıkıyormu kaç günde geliyor yardımcı olun lütfen
arkadaşlar ayakkabı dünyasının internet sitesinden alışveriş yapan varmı sorun çıkıyormu kaç günde geliyor yardımcı olun lütfen
A Ayaonal Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2012 5 0 86 İstanbul 17 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melisnaz #2 Ben yaptım.Hiç sorun çıkmadı çok memnun kaldım. Üçretsiz değişimi da yaptım -UPS kargo ile teslimatı çok hızlı.
Ben yaptım.Hiç sorun çıkmadı çok memnun kaldım. Üçretsiz değişimi da yaptım -UPS kargo ile teslimatı çok hızlı.
melisnaz ömrümün sahibi... Kayıtlı Üye 5 Ekim 2010 683 119 123 18 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melisnaz #3 Ayaonal .!.: Ben yaptım.Hiç sorun çıkmadı çok memnun kaldım. Üçretsiz değişimi da yaptım -UPS kargo ile teslimatı çok hızlı. Genişletmek için tıkla... teşekkürler...peki ayakkabı no su nasıl yani 37 giyiyosanız 37 mi istediniz denk geldimi bazı sitelerin kalıbı küçük mesela ben lcw den aldım 37 giyerim ayağımın yarısı dışarda kalmıştı kalıbı 1numara küçüktü bunda nasıl:44:
Ayaonal .!.: Ben yaptım.Hiç sorun çıkmadı çok memnun kaldım. Üçretsiz değişimi da yaptım -UPS kargo ile teslimatı çok hızlı. Genişletmek için tıkla... teşekkürler...peki ayakkabı no su nasıl yani 37 giyiyosanız 37 mi istediniz denk geldimi bazı sitelerin kalıbı küçük mesela ben lcw den aldım 37 giyerim ayağımın yarısı dışarda kalmıştı kalıbı 1numara küçüktü bunda nasıl:44:
melisnaz ömrümün sahibi... Kayıtlı Üye 5 Ekim 2010 683 119 123 21 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melisnaz #4 ayakkabımı sipariş ettim arkadaşlar dün gece aldım bugün vermişler kargoya bakalım ne zaman gelir işte bunu aldım nasıl sizce
ayakkabımı sipariş ettim arkadaşlar dün gece aldım bugün vermişler kargoya bakalım ne zaman gelir işte bunu aldım nasıl sizce