• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HGS sonrası tüpleri açmak

srttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaş lütfen yardımcı olun daha önce Hsg çektirip tüplerin kapalı olduğunu görüpte ameliyat ile açıp daha sonra hamile kalan varmı ? önerebileceginiz doktor varmı kim hangi doktorda ameliyat olup tüplerin açılmasıyla birlikte doğal yolla gebe kalmış lütfen yardımcı olunuz

Hsg yapilinca tüpler açılıyor zaten???

Hsg yapilinca tüpler açılıyor zaten???
Arkadaş lütfen yardımcı olun daha önce Hsg çektirip tüplerin kapalı olduğunu görüpte ameliyat ile açıp daha sonra hamile kalan varmı ? önerebileceginiz doktor varmı kim hangi doktorda ameliyat olup tüplerin açılmasıyla birlikte doğal yolla gebe kalmış lütfen yardımcı olunuz
Canım merhaba ben 1,5 ay önce rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalı çıktı film çekilirken açıldı. Ama her film çekilen de tüpler açılacak diye bir kural yokmuş ben de orada öğrendim. Eğer açılmasaydı operasyon gerekiyormuş ben gallen laboratuar da yaptırdım çok da memnun kaldım hiç acı ağrı hissetmedim yapan kadın da çok tatlıydı aşırı ilgiliydi

Ha bu arada film çektirdikten sonra bir kere adet oldum şu anda çok şükür hamileyim

Merhabaa benim ovülasyon döngümün 20. Günü ve yumurtlama henüz görmedim moraller yerle yeksan

Back
X